Tanar si sanatos

Miercuri, 29 aprilie, Hermitage Urban, noul hub spiritual al Bucurestiului,  a gazduit evenimentul de lansare al celui mai nou proiect in domeniul vietii sanatoase: programul complet  “Tanar si Sanatos”. Invitatii s-au bucurat de sfaturi noi si interesante pentru o viata sanatoasa, dar si de multe premii si un delicious rasfat culinar raw vegan. 



 
Am avut placerea de a participa la acest minunat eveniment de unde am plecat cu cateva notiuni importante!

Anca Alina Ionescu, fondatoarea acestui program a prezentat in fata a peste 100 de oameni prezenti la acest eveniment oferta multitudinii de servicii pe care programul Tanar si Sanatos le ofera pentru sustinerea celor patru piloni ai unei vieti sanatoase: alimentatie, miscare, mediu inconjurator si sanatate mentala.

De asemenea, Anca Alina Ionescu a oferit sfaturi practice pentru un stil de viata pe care toti cei care isi doresc sa ramana tineri si sanatosi trebuie sa il adopte pentru a avea un regim de viata corect si echilibrat. Invitatii au avut parte de un rasfat culinar raw vegan si de multe bunatati preparate de insasi fondatoarea acestui program. Din meniu nu au lipsit aromatele bomboane raw vegane cu sfecla si cocos, dar si sampania din ciuperca kombu, o minunatie a naturii supranumita si "elixirul de viata lunga". Toti cei prezenti, jurnalisti, bloggeri, oameni interesanti de alimentatia sanatoasa, dar si doctori in nutritie au apreciat toate aceste preparate cu adevarat delicioase si foarte sanatoase, iar dupa acest festin s-au bucurat de numeroasele premii oferite de tombola sustinuta in cadrul evenimentului "Tanar si sanatos".




Pe site-ul programului www.tanarsisanatos.ro gasiti mai multe sfaturi practice cat si retete sanatoase precum si anunturi despre atelierele practice si evenimentele organizate.

Alimentatia este o componenta foarte importanta a unei vieti sanatoase

“Tanar si Sanatos”  ofera informatia corecta despre ce inseamna o alimentatie sanatoasa si completa si despre cum ne afecteaza aceasta pe termen scurt, mediu si lung, ofera retete si ateliere practice de preparare de mancaruri si dulciuri sanatoase si in acelasi timp creaza un cadru in care cei interesati de un stil de viata sanatos sa puteti schimba experiente si opinii si sa va relaxati si socializati intr-un mediu sanatos.

“In acest sens oferim consultanta pentru viata sanatoasa atat pe blog,  cat si consultanta personala -atat face to face, cat si on-line- organizam ateliere practice de pregatire de mancaruri sanatoase , seminarii si conferinte pe diverse teme care va intereseaza, servicii de catering pentru dulciuri si mancare vegana neprocesate termic, precum si petreceri dansante in locatii fara fum unde se consuma doar sucuri naturale de legume si fructe presate la rece si mancaruri naturale vegane neprocesate termic (raw vegane)”, spune Anca Alina Ionescu- fondatoarea programului “Tanar si Sanatos”.




Doar o alimentatie sanatoasa nu este insa suficienta pentru a ne garanta un corp sanatos

Omul are absoluta nevoie sa faca miscare pentru a-si mentine masa musculara in conditie buna si pentru a elibera hormonii necesari pentru mentinerea sanatatii. In cadrul programului “Tanar si Sanatos” incurajam orice forma de miscare si, alaturi de partenerii nostrii oferim programe personalizate de sprijin pentru a va alege si practica cea mai potrivita forma de activitate fizica pentru dvs, acasa la dvs sau intr-o locatie cat mai apropiata de casa sau serviciul dvs.

Tot ceea ce ne inconjoara intra in contact direct cu corpul nostru si ne influenteaza gradul de sanatate

Amintim produsele de ingrijire personala si de curatenie a casei/masinii care, atunci cand contin substante nocive ne influenteaza in rau gradul de sanatate. Aceste  substante intra in organismul nostru prin piele si caile respiratorii iar substantele nocive ajung la diverse organe carora le perturbeaza activitatea. De asemenea, materialele din care sunt fabricate hainele, mobilele si chiar constructiile in care, sau langa care alegem sa traim pot fi surse de substante daunatoare corpului nostru.

Astazi, aceste produse sunt de cele mai multe ori facute din materiale sintetice, produse in laborator cu ajutorul multor substante toxice, care odata ajunse in mediul nostru inconjurator emana noxe pe care noi le absorbim prin piele si/sau respiratie.  In mod similar suntem inconjurati de o gramade de produse electrice si electronice care emana energie electromagnetica si care, in doze mari, ne afecteaza sanatatea. Si in acest caz programul complet de sanatate “Tanar si Sanatos” ofera informatia corecta despre ce inseamna un mediu inconjurator sanatos si propice omului.




Programul “Tanar si Sanatos” ofera ateliere practice de preparare a diverselor produse de ingrijire personala si curatenie

Toti cei care vor participa la aceste programe vor cunoaste efectele benefice asupra organismului ale produselor naturale pentru ingrijire personala si curatenie. Si daca nu doriti sa va preparati singuri aceste produse, prin partenerii nostri va oferim cele mai bune solutii din comert pentru a va asigura un mediu sanatos si fara chimicale nocive.


Sa nu uitam de sanatatea mentala! 
Programul complet de sanatate “Tanar si Sanatos” vine in ajutor oferindu-va solutii practice si viabile pentru a transforma gandirea negativa in gandire pozitiva, pentru a va recastiga increderea in sine si in capacitatile dvs, pentru a invata sa traiti in prezent, fara frica de viitor, si pentru a va reincarca cu energie pozitiva in orice moment al vietii. Impreuna cu partenerii nostri va vom oferi ocazia de a practica toate cele invatate, pentru ca dvs sa vedeti efectele benefice ale antrenarii mintii cat mai rapid in viata dvs. 

Acest eveniment a fost sustinut de catre Hermitage Urban Spiritual Hub, Produse Nano, Stefani-Boutique www.stefani-boutique.ro, Endea Soap, Nuci de sapun, Via Naturalia, Salina Verde, Q-link, Marul de Homorod, FagureleCuMiere.ro, BioDumbrava, LoVegan, Casa Jad, PlanetBio si Pulsin.

Daca va doriti si va intereseaza subiectul, puteti lua legatura cu Anca Alina Ionescu:
M: 0723. 288. 335
anca@tanarsisanatos.ro
www.tanarsisanatos.ro
https://www.facebook.com/TanarSiSanatos


CONVERSATION

1 comentarii: