Conservele de pește EVA, să știi, sunt perfecte în drumeții

 

eva conserve


Îți plac atât de mult ieșirile în natură, fie și de o zi, încât la fiecare sfârșit de săptămână găsești un loc nou în care să îți petreci timpul în aer liber. Foarte bine faci! Atât de multe lucruri se pot face încât chiar și o singură zi poate fi cât o întreagă vacanță. Poți să faci plajă, poți juca volei sau fotbal cu cei mici, poți face un traseu montan scurt și ușor, poți merge la pescuit sau pur și simplu poți sta în liniște citind o carte. Și câte alte lucruri nu poți face...

O astfel de excursie, chiar dacă este de doar o zi, este bine să ți-o planifici pentru ca nimic să nu îți strice socotelile. În primul rând te informezi asupra prognozei meteo pentru zona în care mergi, ca să nu ai vreo surpriză neplăcută și să te trezești că ai bătut drumul ca să ai de unde să te întorci pentru că s-a pus pe ploaie. Chiar dacă este vară, chiar dacă prognoza îți arată că va fi cer senin, nu uita că vremea se poate schimba rapid, așa că e bine să pui în rucsac un tricou de schimb, o pelerină și o umbrelă. O baterie externă pentru telefonul mobil, încărcată, prinde bine. Că nu se știe niciodată. Și, desigur, apă și ceva de mâncare. În această privință, hai să facem lucrurile cât mai clare.

Când e vorba de drumeții de-o zi, foarte mulți avem un... meniu să zicem tradițional pe care îl luăm cu noi. Ouă fierte, șnițele, sandvișuri cu cașcaval și salam uscat. Justificarea: că ar fi alimente greu persabile. Greșit! La temperaturi ridicate, chiar caniculare, inclusiv aceste preparate pot suferi modificări și ne pot crea probleme digestive. Cele mai sigure pentru consum în aceste condiții sunt conservele. Și mai practice, pentru că ocupă puțin loc. 


eva conserve


Conservele EVA sunt preparate din cele mai bune părți ale peștelui și sunt bogate în proteine valoroase ce conțin aminoacizi și minerale esențiale. Gama de conserve EVA este una bogată, diversificată, în așa fel încât oricine poate găsi sortimentul preferat, potrivit gusturilor proprii. Dacă ai planificat o excursie în viitorul foarte apropiat, îți sugerăm să pui în rucsac Eva Macrou, Hering sau Șprot și să descoperi cât de gustos, simplu și practic poate fi să mănânci în drumeții.

EVA File de macrou în ulei vegetal și EVA File de macrou in sos tomat se potrivesc perfect pe felia de pâine, așa că sandvișul este gata „la minut” pentru o masă rapidă și delicioasă.

Heringul din conservele EVA File de hering în ulei vegetal este un pește fabulos care va încânta  papilele gustative chiar și ale celor mai exigenți gurmanzi și iubitori de pește. Cât despre EVA File de hering în sos tomat, sosul bogat din roșii suculente în care este scăldat stă mărturie că au fost alese cele mai bune ingrediente.

Și o ultimă sugestie, ceva la fel de special: EVA Șprot în ulei vegetal. Ai mâncat deja o conservă și nu te-ai săturat? Atunci continuă cu încă una, de EVA Șprot în sos tomat. Și ține minte și pentru data viitoare: conserve EVA, nu alimente alterabile la soare!


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu