Oney Bank încheie un parteneriat cu Yves Rocher România și oferă clienților soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu” 3x 4x Oney


yves rocher


3x 4x Oney este o soluție de plată omnichannel în 3 sau 4 rate, prin card bancar de debit, disponibilă online și în magazinele partenerilor Oney;

Costurile suplimentare pentru clienți sunt nesemnificative: 0% - 0.5% din costul total al creditului;

Plata în rate este aprobată pe loc, în urma completării unui scurt formular online

București, ... 2022 –  Oney Bank, expert în soluţii de plată, credite de consum şi produse financiare, şi Yves Rocher Romania, unul dintre liderii industriei de beauty, cu o prezență de peste 20 de ani în România, anunță încheierea unui parteneriat care le oferă clienţilor Yves Rocher România acces la o nouă metodă de plată de tipul  „cumpără acum, plătește mai târziu” 

Astfel, clienții Yves Rocher România pot plăti în 3 rate, cumpărăturile efectuate pe site-ul www.yves-rocher.ro cu cardul lor de debit, prin soluția denumită „3X4X Oney”.

Cum funcționează?

3x 4x Oney este integrată în pagina de verificare a coșului de cumpărături ca o soluție de plată și este disponibilă pentru toate cardurile de debit emise în România. Utilizatorul trebuie doar să completeze datele cardului său de debit, numele, CNP-ul și țara de origine. În maximum 30 de secunde, clientul Yves Rocher primește un răspuns pentru aprobarea solicitării sale de plată în rate. 

Un alt avantaj important îl reprezintă costurile nesemnificative atașate: 0,5% din valoarea creditului. De exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui coș de produse în valoare de 500 de lei, clientul va achita un cost suplimentar maxim de doar 2,5 lei. Prima rată și costul creditului se achită pe loc, iar următoarele două rate la intervale de 30 de zile.


***


Despre Oney

Suntem o bancă diferită, unică, născută din comerț. Ne bazăm pe poziționarea noastră inițială și pe expertiza noastră dezvoltată de peste 35 de ani pentru a proiecta soluții inovatoare de plăți și servicii financiare. Declarația noastră de misiune: „Partener în transformarea comerțului, Oney oferă tuturor puterea de a-și îmbunătăți viața de zi cu zi și de a consuma mai bine”. În calitate de creator al plăților fracționare în urmă cu 14 ani, Oney este acum liderul pieței în 4 țări europene, cu o ofertă complet digitală și omnicanală, unică pe piață. Alături de cei 900 de parteneri comercianți online și offline, din aproape 10.000 de puncte de vânzare fizice sau virtuale, susținem proiectele a peste 8 milioane de clienți din Europa oferindu-le experiențe de cumpărături memorabile în magazin și online. Începând cu 22 octombrie 2019, avem doi acționari: BPCE cu 50,1% și Auchan Holding cu 49,9%.


Despre Yves Rocher


Yves Rocher operează în peste 90 de țări, cu 3000 magazine în întreaga lume ce deservesc peste 30 de milioane de consumatori, cu un sortiment de produse de 1000 de referințe. Compania iese în evidență printr-un model de business unic în lume: acesta controlează 100% din procesul de producție, de la cultivarea plantelor, recoltarea lor, extragerea ingredientelor active și integrarea acestora în produsul final, ceea ce le permite propunerea unor produse accesibile, dar și reducerea amprentei de carbon. Pasionați și dedicați, cercetătorii Yves Rocher au dezvoltat o înțelegere profundă asupra naturii și a ecosistemelor, alimentați de credința că frumusețea pielii începe prin alegerea ingredientelor active, derivate din plante crescute cu respect pentru biodiversitate.

Ambiția brandului este de a acționa în armonie cu natura, asemenea plantelor și copacilor. Această viziune, dedicată frumuseții femeilor, a ghidat dintotdeauna brandul, fiind pilonul conceptului Cosmétique Végétale®. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. 



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu