Ritualuri Sabon pentru o vara parfumata si energizanta

 

sabon


Un masaj eficient, care ofera rezultate pe termen lung, incepe cu un ritual de exfoliere. 

Exfolierea asigura nu doar frumusetea si stralucirea pielii, ci si regenerarea celulara, prin indepartarea celulelor moarte.


“Alegerea unui scrub potrivit se face tinand cont de concentratia ingredientelor active prezente in produs, cumulate astfel incat sa mentina pielea sanatoasa. Pentru a obtine un efect de luminozitate si hidratare, se va alege un scrub ce contine ingrediente de calitate, spre exemplu cele de la Sabon, care contin uleiuri parfumate si sare de la Marea Moarta. Acestea ofera o capacitate ridicata de exfoliere, iar uleiurile parfumate de ingrijire mentin pielea catifelata si ofera confort prin aromele atent selectionate.” explica Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj.


sabon


Respectarea pasilor acestui ritual este insa la fel de importanta. O exfoliere corecta presupune un proces bland de indepartare a celulelor moarte de la suprafata pielii, pentru a putea patrunde substantele topice care sunt aplicate - uleiuri sau creme. In acest sens, Romeo Tudorache recomanda: “La Urban Masaj puteti incerca doua ritualuri cu produse Sabon, si anume: Royal Feet Ritual si Summer Energizing Ritual. Un ritual de rasfat complet incepe cu scaldarea picioarelor intr-o baie calda aromata ce ajuta la detensionare si relaxare musculara. Apoi se aplica scrubul Sabon care se maseaza usor cu miscari circulare pentru a indeparta celulele moarte, fara a agresa si irita pielea. Particulele scrubului se indeparteaza cu prosoape calde, lasand astfel pielea curata si catifelata. Urmeaza apoi un masaj reflexogen al talpilor cu o crema mentolata si revigoranta, in cazul ritualului pentru picioare, sau un masaj din talpi pana in crestetul capului cu uleiuri Sabon si saculeti aromati in cazul ritualului energizant de vara.


sabon


Clientii nostri apreciaza fiecare detaliu in studiourile Urban Masaj. De la atmosfera calda si primitoare, decorul inedit din fiecare camera de terapie pana la produsele pe care le folosim. Fiecare experienta este o calatorie tactila si olfactiva a carei destinatie finala este starea de bine.”


Urban Masaj detine o retea de 3 saloane, localizate in zone cheie ale Bucurestiului, unde ofera servicii de masaj si terapii de recuperare. 

Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj, medaliat cu argint la Concursul European de Masaj (EMA2019) este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie si motricitate speciala.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu