Manichiuri pe care sa le incerci in aceasta vara. Top 5 modele MUST HAVE

 

manichiura


In sfarsit, e vara! E momentul potrivit sa dai frau imaginatiei pentru a-ti creea cele mai frumoase manichiuri din acest an. Te poti bucura de culori vii si modele indraznete, pentru ca in aceasta vara, totul este permis in materie de forme si culori.


Specialistii El Studio Style au intocmit pentru tine un top 5 manichiuri obligatorii pentru acest sezon. Afla care sunt acestea.


1. Stilul minimalist 

Daca nu esti genul care sa isi faca un model incarcat, vei fi incantata sa afli ca iti poti face si o manichiura minimalista. Poti aborda modele simple care implica si cateva puncte, linii sau chiar stickere. 

2. Modele abstracte 

Daca totusi iti doresti un model, nu foarte complicat, iti propunem „vartejurile”. Pentru o astfel de manichiura poti opta pentru orice culoare la baza, pe care sa faci liniile ondulate in ce nuanta consideri ca se potriveste. 


manichiura


In acelasi timp, poti incerca chiar si forme geometrice precum triunghiuri suprapuse, in diverse culori. 

3. Manichiura French 

Cel mai probabil manichiura french nu se va demoda niciodata. Insa, acest model a suferit cateva schimbari pe parcursul anilor. Clasicul roz cu alb nu mai este la fel de popular acum, varianta populara fiind french-ul colorat. Opteaza pentru o baza nude si varful unghiilor colorat. 


manichiura


4. Culori neutre 

Daca pana acum am vorbit de culori indraznete, te anuntam ca si nuantele neutre sunt la moda in 2022. Alege culori precum roz, bej sau alb laptos. Daca iti doresti ceva mai indraznet, dar totusi subtil, iti poti face o nuanta diferita pe fiecare unghie. 


manichiura


5. Nuante metalice 

Nuantele metalice fac o declaratie de stil subtila, iar vara aceasta le poti purta chiar si pe plaja, la o petrecere in aer liber, oriunde iti doresti sa te faci remarcata. Fii cu bagare de seama ce culoare alegi, ea trebuie sa fie in ton cu pielea si tinuta ta.


Cum ai grija de manichiura ta?

Daca iti doresti sa te bucuri de un aspect al unghiilor placut pe termen lung, este important sa ai grija de manichiura odata ce este realizata. Iata aici cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare:

Foloseste zilnic ulei pentru cuticule;

Poarta mereu manusi atunci cand speli vasele sau faci curatenie;

Nu iti folosi unghiile drept instrumente pentru a deschide anumite lucruri;

Foloseste crema hidratanta pentru maini.

In acelasi timp, ia in considerare sa mergi regulat la salon pentru intretinerea unghiilor. Este recomandat sa iti refaci manichiura o data la 3 saptamani cel mult.

Daca vrei sa te bucuri de o manichiura rezistenta, alege sa iti lasi mainile pe seama unor profesionisti. In acest fel te vei bucura oricand de unghii nu doar frumoase, ci si sanatoase.


KISSES!

www.el-studio.ro





CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu