Love Beauty în complexul rezidențial WIN Herăstrău – Pentru că frumusețea are momente când are nevoie de puțin ajutor

 Love Beauty este un concept creat din pasiune ce dă formă și culoare frumuseții prin servicii de calitate, realizate cu tehnologii inovatoare din industria înfrumusețării profesionale.


Cu bucurie anunțăm deschiderea oficială a salonului Love Beauty din complex rezidential Win Herăstrău, unde vă oferim o varietate de servicii premium pentru îngrijire și transformare estetică personală într-un spațiu modern și elegant.

Ce servicii și echipamente găsești la Love Beauty Win Herăstrău

Remodelare corporală avansată: Proceduri inovatoare pentru remodelarea corporală și tonifierea pielii, realizate cu aparatură de ultimă generație și sub îndrumarea unor specialiști experimentați.

Tratamente faciale personalizate: Terapii revigorante și tratamente personalizate care aduc strălucire și sănătate tenului, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

Epilare definitivă cu tehnologie revolutionară: Tehnologie eficientă, sigură și rapidă ofera un tratament cu rezultate de durată și confort optim.


Echipa noastră de specialiști talentați și dedicati, cu o vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere clienților o experiență relaxantă și îmbunătățită a frumuseții interioare și exterioare.


La Love Beauty ne-am propus să creăm un spațiu care oferă o stare de bine și în care frumusețea devine o artă, iar fiecare client să plece satisfăcut și încrezător în frumusețea sa naturală.


Aici găsești echipamente precum Eximia MED pentru remodelare corporală, Magnifica, Oxygenera Pro, Messopen, Vega Lab Tech  pentru tratamente faciale și Eppilya pentru epilare definitivă.

Cum ajungi la Love Beauty Win Herăstrău

Adresa completă este Intrarea Gliei, nr. 18, sector 1, Bucuresti, complex rezidential Win Herastrau, parter, corp C3. 

Accesul în incinta ansamblului rezidențial este fără restricții, există mai multe spații comerciale unde poți servi masa, te poți bucura de o cafea de specialitate și poți beneficia de acces în parcarea subterană special creată pentru vizitatori. 

Pentru informații despre servicii și programări ne poți contacta la numărul de telefon  +40756 111 330 sau ne poți scrie pe adresa de mail win.herastrau@lovebeauty.ro.

De asemenea pentru a consulta lista noastră completă de servicii sau pentru a face o programare online te invitam sa accesezi site-ul nostru www.lovebeauty.ro. 

Te așteptăm cu drag în noua noastră locație, într-o lume lipsită de gânduri, griji sau stres, unde vei descoperi o atmosferă relaxantă, o stare de bine și dragostea noastră pentru frumos!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu