Sezamo livrează brazi naturali de Crăciun

 


sezamoBucurești, 06 decembrie 2023. Supermarketul online Sezamo transformă perioada magică a sărbătorilor de iarnă într-o experiență cu adevărat specială pentru clienții săi și anunță că livrează brazi naturali de Crăciun. Clienții vor economisi astfel timp prețios și se vor putea bucura alături de cei dragi de momente memorabile, fără a mai sta în trafic și în aglomerație. 

În oferta Sezamo sunt disponibile 5 modele de brazi naturali, în ghiveci și tăiați, de diverse mărimi și grade de detaliu, în funcție de buget. Prețurile brazilor naturali variază între 45 de lei pentru un brăduț mic de birou și pot ajunge până la 400 de lei, pentru brazi mari, de până la 2.5 metri înălțime. Clienții pot opta și pentru brazi artificiali, decorați cu vârfuri albe sau conuri de brad.


Brazii vor fi livrați cu grijă a doua zi după plasarea comenzii, separat de comanda de alimente, și pot fi comandați până pe 22 decembrie inclusiv. Pentru confortul clienților, curierii Sezamo asigură transportul și livrarea brazilor până la ușa clienților, chiar și atunci când liftul nu funcționează, aducând magia sărbătorilor direct în casele clienților. Supermarketul oferă și varianta brăduților deja decorați, în miniatură, pentru birou. Pentru aceștia prețurile variază între 45 și 201 lei.


„Ne-am dorit să aducem Crăciunul mai aproape de clienții noștri și să le oferim, pe lângă produse delicioase, tot ce au nevoie pentru un Crăciun liniștit în familie. De la produse de calitate pentru mesele festive de sărbători, până la brazi și decorațiuni, suntem la doar câteva clickuri distanță de clienții noștri”, a declarat Michael Kaiser, Director Comercial Sezamo.


Pe lângă brazi, în oferta de Crăciun a supermarketului sunt disponibile decorațiuni pentru brad, candele și figurine, instalații, dulciuri, coșuri și seturi cadou, dar și fructe delicioase. Clienții pot alege dintr-o selecție extinsă de peste 14.000 de articole, cu cele mai suculente produse locale, mâncăruri festive, produse cosmetice, jucării și decorațiuni. Toate produsele din campania de iarnă sunt disponibile în catalogul de Crăciun. 


În plus, ca urmare a succesului pe care l-a avut inițiativa prin care clienții existenți și noi au fost invitați să testeze fructele și legumele, în limita a 50 de lei, folosind codul SEZAMO50, supermarketul a decis prelungirea campaniei cu încă o săptămână, până pe 11 decembrie inclusiv.

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale. Supermarketul colaborează cu furnizori și fermieri locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea, precum Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora sau Livada Domniței. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Angajamentul Sezamo față de sustenabilitate se extinde dincolo de produse către servicii. Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea "Sloturilor ECO" le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor și să susțină astfel misiunea supermarketului online pentru o livrare mai eficientă și mai ecologică. Mai mult, flota de mașini Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice, minimizând emisiile și impactul asupra mediului. Și datorită faptului că mașina Sezamo poate transporta până la 11 achiziții într-un singur drum, reducem numărul de mașini în oraș.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu