Miele: aspiratoare pentru o viaţă

 

miele



Miele, cel mai cunoscut brand de electrocasnice premium, a rămas fidel promisiunii sale de brand „Immer Besser”, „întotdeauna mai bine”, încă din 1899. Această deviză se aplică şi gamei de aspiratoare, care impresionează prin performanţă maximă şi prin confortul şi eficienţa optime. 

Curăţenia nu a fost niciodată mai uşoară!

Aspiratorul potrivit pentru fiecare 

Cu aspiratoarele Miele curățenia chiar devine o plăcere, mai ales că oferta este atât de variată, încât răspunde tuturor nevoilor: aspirator de mână fără fir, cilindric cu sac sau fără sac. Orice model ai alege,  vei avea parte de multe opțiuni de  personalizare și de curățenie ca la carte, dar și de sisteme eficiente de filtrare putând alege dintre mai multe tipuri de filtre de aer în funcție de model. 

Triflex HX2, aspiratorul de mână fără fir, nu numai că oferă flexibilitate maximă în timpul aspirării și că este extrem de manevrabil, dar are și moduri de configurare pentru orice suprafață și, datorită sistemului Vortex, asigură un debit al aerului extrem de ridicat, astfel aspiratorul îndepărtează repede praful fin și murdăria grosieră fără multă bătaie de cap. La asta se adaugă și curățarea rapidă  - peria electrică extra lată curăță o suprafață mai mare în timp mai scurt, și autonomie până la 60 de minute.


miele


Complete C3, aspiratorul cilindric cu sac, igienic datorită sistemului HyClose de închidere automată a sacului, cât și a faptului că toată murdăria este colectată în sacul ce poate fi aruncat ulterior. Are o gamă completă de accesorii, comenzi intuitive, selectabile ușor la o apăsare de picior, sistem de staționare pentru pauze, și roți ce-l fac ușor de manevrat. Accesorii suplimentare sunt compatibile pentru un plus de personalizare, iar raza de acțiune de până la 12 m asigură o curățare ușoară a zonelor mari.  

Blizzard CX1, aspiratorul fără sac, oferă rezultate optime de aspirare, cu debit de aer mare și golire igienică -  datorită debitului de aer mare se asigură separarea murdăriei grosiere şi a particulelor fine de praf în diferite recipiente, care apoi sunt golite ușor. De asemenea, are funcție de curățare automată cu ajutorul unor senzori inovatori care măsoară debitul de aer al filtrului de particule fine de praf şi activează în mod automat funcţia de curăţare automată ComfortClean, dacă este nevoie. În plus, e ușor de manevrat, are opțiuni de personalizare și curăță ușor zone mari.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu