Doua parfumuri de nisa pe care le iubesc


Parfumuri-nisa-Notino.ro



Parfumul...placerea si adictia mea suprema...Am o colectie draguta de parfumuri, pe care o cresc in mod constant pentru ca mereu descopar arome noi, care ma intriga si pe care imi doresc sa le adaug pe masuta mea de toaleta.

Si pentru ca intotdeauna imi place sa impartasesc cu voi noile mele descoperiri, vreau sa va povestesc cate ceva despre doua parfumuri de nisa, care sunt absolut minunate si pe care le-am cumparat de pe Notino!

Si apropo de Notino, trebuie sa stiti ca in aceste zile pana pe data de 23 iunie, ofera la cumpararea unui parfum de minim 220 Ron, o sticluta de calatorie reincarcabila pentru parfum, care vine in 3 nuante, la alegere, negru, roz si argintiu. Evident ca nu am rezistat si am plasat si eu o comanda, mi-am ales recipientul roz si vi-l arat cu siguranta pe stories atunci cand va ajunge!
Exista in aceasta perioada pe site o oferta speciala la parfumuri pe care le gasiti grupate in patru categorii, Top Parfumuri pentru Femei, Top Parfumuri pentru Barbati, Top Parfumuri de Nisa si Top Seturi Cadou. Mi se pare ca nu ai cum sa intri pe site si sa nu iti gasesti instant favoritul! Gama este atat de mare si intotdeauna ai muuuulte variante la dispozitie, asa ca spor la shopping!

Revenind la parfumurile de care vorbeam, primul dintre ele este Lalique Rose Royale. L-am cumparat cu o reducere foarte, foarte buna si vad ca este in continuare redus pe site! Este un parfum unisex, dar care mie imi place teribil de mult. Face parte din colectia Noir Premier, colectie ce cuprinde 6 arome. Alaturi de nume, fiecare parfum are trecut si un an, un an foarte special din istoria Lalique. Rose Royale are trecut anul 1935 si celebraza primul magazin independent Lalique din Paris.. Parfumul a fost lansat in 2014, iar creatoarea lui este Sidonie Lancesseur.



Lalique-Notino.ro

Parfumul se deschide cu note fructate de caisa si piersica.

Inima parfumului lasa sa se simta notele de trandafir in toate etapele lui dar si note de osmanthus.

Notele finale apartin lemnului de casmir si moscului.

Este un parfum puternic, cu note bine definite, care persista ore bune si care desi pare simplu la prima vedere a notelor, are totusi o profunzime aparte! Mie imi place tare mult si il recomand cu drag, mai ales iubitorilor de trandafiri! Dar nu, nu , nu este parfumul acela dulceag, siropos bulgaresc pe care ani de zile nu l-am suportat.Este atipic si te face sa te simti speciala!

Cea de-a doua alegere olfactiva despre care vreau sa va povestesc este Amouage Honour. L-am cumparat la o promotie foaaaaarte buna, de aceea va si semnalez ofertele speciale, sa puteti profita de ele. Acum nu mai este in oferta Amouage Honour, dar sunt alte doua dintre parfumurile Amouage si anume Amouage Memoir si Amouage Interlude.


Amouage-Notino.ro

Honour este cu adevarat o minunatie, este dulce, gurmand, ademenitor si te invaluie subtil. Il iubesc pur si simplu.

Notele de varf sunt: coriandru, piper si rubarba.

Inima parfumului ne dezvaluie note seducatoare de: gardenie, garoafa, iasomie, lacramioare si tuberoza. Un adevarat rasfat pentru simturi.

Notele de final includ: chillimbar, piele, tamaie, opoponax si vetiver

Parfumul are o poveste foarte speciala. A fost creat in 2011 si exista Honour Woman si Honour Man. Este dedicat povestii tragice a lui Madame Butterfly, gheisa Cio-Cio-San care s-a casatorit cu un american pe care l-a asteptat timp de 3 ani sa se intoarca. Inspiratia pentru acest parfum vine de fapt din ultimul act cand gheisa se sinucide. O poveste tragica dar care a inspirat un parfum de un rafinament aparte.

Mi-ar placea tare mult sa aflu daca le-ati incercat pe vreunul si cum vi se par. Eu le iubesc pe ambele.Va astept cu mare drag parerile.

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu