Victoria’s Secret: noua colecție Bombshell Wild Flower în premieră în Aeroportul Otopeni



Bombshell Wild Flower


Exista cineva care sa nu fi auzit de Victoria's Secret? Nu, cu siguranta nu exista pentru ca este unul dintre cele mai iubite branduri! Iar lansarile lor spun intotdeauna o poveste!



Gigantul Victoria’s Secret lansează o nouă „bombă”: colecția Bombshell Wild Flower, ediție limitată de vară, disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Victoria’s Secret din Aeroportul Otopeni.


Bombshell Wild Flower


Noul parfum Bombshell Wild Flower, cea mai proaspătă variantă a premiatei ediții Bombshell originale, păstrează ADN-ul olfactiv al brandului la care adaugă note de flori sălbatice din inima deșertului, lotus, neon rose. Esențele florale se reîntorc într-o nouă abordare curajoasă și efervescentă. Colecția Bombshell Wild Flower conține parfumul cu același nume (EDP în variantele de 50 și 100ml.), o versiune miniaturală specială pentru călătorii (de 7 ml.), cremă de corp cu unt de shea și cacao (200 ml.) și un bodymist (250 ml.)

Originalul Victoria’s Secret Bombshell, parfumul semnătură al brandului lansat în 2010, este o declarație absolută a puterii feminine și atitudinii glam, un simbol al încrederii în sine. Motto-ul parfumului este „Sexy astăzi. Sexy mâine. Sexy pentru totdeauna”. În anul 2011 a câștigat două premii Fragrance Foundation, Oscarurile industriei de parfumerie: „Consumer Choice” și „Fragrance Celebrity of the Year”. Bombshell este o esență floral - fructată, cu o explozie senzorială de note dulci: fructul pasiunii, bujor Shangri-La și orhidee de vanilie.


Bombshell Wild Flower


Preambulul unei primăveri explozive, colecția Bombshell Wild Flower a avut lansarea oficială în luna februarie a acestui an. Supermodelul Jasmine Tookes (US) este starul ales pentru a întruchipa imaginea parfumului. Înger Victoria’s Secret din 2015, Jasmine a avut o evoluție spectaculoasă, în 2016 a purtat în megashow-ul Victoria’s Secret din 2016 (Paris) celebrul Fantasy Bra, piesa-cheie a colecției, cu o valoare estimată de piață la momentul respectiv de 3 milioane USD.

Magazinul Victoria’s Secret se găsește în Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, Terminalul Plecări Internaționale. Brandul Victoria’s Secret (beauty & accesories) a fost adus prima dată în România în august 2018 de către compania Millenium Pro Design. Jucător în domeniul travel retail, Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue o rețea de magazine situate în cele mai importante aeroporturi din România: București (Otopeni), Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Constanța și Oradea.

A incercat cineva noutatile Victoria's Secrets? Daca da, sunt chiar curioasa sa va aflu parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu