AQUAPURE by Top Line


Aquapure


Top Line a lansat în România noul AQUAPURE, un sistem inteligent de reîntinerire facială, cu rezultate imediate și de lungă durată, adresat unei game largi de afecțiuni ale pielii. Tratamentul a fost prezentat de Elizabeth Lee, invitatul special extern, reprezentant al companiei care produce tehnologia de înfrumusețare.



Lansarea a avut loc printr-un brunch tip White Breafast, în grădina centrului Silhouette Dorobanți, la care au participat persoane publice precum Andreea Marin, Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Ela Crăciun, Diana Enciu, Alina Tănasă, Andreea Perju, Dana Războiu, Adina Buzatu, Cristina Mihaela Dorobanțu și Larisa Lupoaea.

Beneficiile AQUAPURE

Beneficiile apei sunt binecunoscute de noi toti. Apa este vitală și hidratarea corectă este un pas important în îngrijirea zilnică - ajută la menținerea echilibrului caloric, echilibrează lichidele în organism iar tenul își recapătă luminozitatea. Acum, îngrijirea cu ajutorul apei trece la un alt nivel.
Aquapure este un tratament hidrofacial 4 în1 pentru o piele mai curată, mai luminoasă, hidratată și mai tânără. Aquapure conferaă tratamente de dermoabraziune, care vizează tonusul neuniform al pielii, porii sufocați, excesul de sebum, pielea deshidratată, liniile fine și ridurile.

Acesta exfoliază, controlează sebumul È™i măreÈ™te producÈ›ia de colagen pentru a lăsa pielea curată, refacută, mai strălucitoare – oferă densitate tenului.

Tratamentul se adresează ridurilor și liniilor fine, pielii lipsite de fermitate, pielii grase, acneei, pielii sensibile, hiperpigmentării.


Aquapure


AQUAPURE utilizează o tehnologie optimizată pentru rezultate imediate și de lungă durată, adresat unei game largi de afecțiuni ale pielii folosind 4 capete diferite de tratament și 3 formule brevetate și dovedite a fi eficiente.

Aquapure este un dispozitiv portabil, ușor de utilizat, oferind tratamente rapide și eficiente, ideale pentru clinicile aglomerate. Soluția all-in-one are beneficii imediate.

PAȘII TRATAMENTULUI AQUAPURE

Un tratament relaxant, în 6 pasi, care durează 30 minute.

1. PEEL+ / Lactic Acid 9% (exfoliere, îndepartarea impurităților și a celulelor moarte)

Procedura începe prin îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților, pilea devenind instant mult mai fină la atingere


2. SEBO+ (previne acneea) – Lactic Acid 9%, Salicylic Acid 1%

Se îndepărtează orice exces de sebum și celule moarte, astfel eliminând și punctele negre fără a afecta nivelul de hidratare al tenului

3. REJUVE+ (netezeÈ™te pielea) – Sodium Hyaluronate 7%, Oat Kernel Extract 1%

Hrănește și hidratează pielea cu infuzie de acid hialuronic și ingredienți bogați în antioxidanți.

4. ELECTROPORAȚIE (facilitează absorbția ingredinților activi )

O metodă care confera o rută directă și puternică de penetrare a ingredinților activi în straturile profunde ale pielii prin mișcarea trandermală.

5. MICRO-CURENÈšI - (efect vizibil de ten ferm È™i remodelat) 

Producția și regenerarea colagenului și a elastinei este acum reglată de microcurenți care acționează atât la nivelul pielii cât și la nivelul mușchilor.


6. TERMOSTIMULARE RECE / CALD- (regenerează, confera fermitate și tonus)

Energia rece este utilizată pentru a reduce liniile fine și ridurile; totodată ajută la refacerea tenului.
Energia caldă conferă fermitate și tonus pielii; stimulează derma, îmbunătățește circulația sângelui.


Aquapure


Se recomandă un tratament pe săptămână într-o cură de 4 sau 10 ședințe, în funcție de necesitățile pielii. Prețul unei ședințe este de 380 de lei la Centrele Silhouette din București.


DETALII TEHNICE:

Curățare in profunzime ce îndepărtează impuritățile. Astfel tenul își recapătă strălucirea sănătoasă și vibrația datorită unei exfolieri delicate.
Exfoliază, curăță porii, tratează acneea, stimulează elasticitatea pielii, infuzează soluții bogate în nutrienți, echilibrează și oferă luminozitate tenului.

Descriere aparat:

Tehnologie All-in-1: 4 capete de lucru diferite (Aquapeel, Electroporatie, Micro-Curenti, Termostimulare)
Non-invaziv
Infuzie serică directă
Cromoterapie LED
Interfață inteligentă, ușor de operat
Tehnologie de control al pulverizării
Trei soluții de lucru ce conțin ingrediente active din extracte naturale
Proceduri personalizate
Formula patentată, dovedită

Tratamentul se adresează ridurilor și liniilor fine, pielii lipsite de fermitate, pielii grase, acneei, pielii sensibile, hiperpigmentării.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu