Invitatie la film: - N-ai sanse, frate!



film


Intodeauna imi doresc sa vad un film care sa ma destinda si " N-ai sanse, frate! " pare sa fie exact genul asta de film. De aceea  va dau toate detaliile despre el!



Titlul original: Long Shot
Gen: Comedie, Romantic
Regia: Jonathan Levine
Scenariul: Dan Sterling, Liz Hannah
Producători: Charlize Theron, A.J. Dix, Beth Kono
DistribuÅ£ia: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, with Bob Odenkirk, and Alexander SkarsgÃ¥rd
Durata: 113 minute
Casa de producţie: Lionsgate
Limba: Engleză
Lansare în România: 28.06.2019

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influențe femei din lume. Inteligentă, sofisticată și o profesionistă desăvârșită, aceasta deține un rol diplomatic important, dar mai pesus de orice, se pricepe la aproape orice. Pe de altă parte, Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat și independent, cu atracție pentru probleme. Cei doi nu au nimic în comun decât faptul că ea i-a fost odată dădacă și prima iubire.

Reîntâlnirea lor întâmplătoare o face pe Charlotte să își reamintească idealurile tinereÈ›ii ei È™i să îndrăgească umorul lui naiv. Sub impulsul momentului această îl angajează că scriitor al discursurilor pe durata campaniei pentru candidatura ei la preÈ™edinÈ›ia S.U.A. Nepregătit să între în lumea ei luxuriantă, Fred este în afară zonei de confort. Cu toate acestea atracÈ›ia dintre ei câștigă teren, iar apropierea lor devine tot mai evidență în timp ce călătoresc în jurul lumii È™i fac față unor incidente neaÈ™teptate. 

Comedia romantică “N-ai È™anse, frate!” are premiera pe marile ecrane din È›ară începând cu 28 iunie.

Dupa ce il vad o sa va spun si parerea mea despre el!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu