Sense - pentru o vara perfecta!


sense


Ce îmbraci în zilele în care ai impresia că te afli într-un cuptor şi în care aerul devine irespirabil? Ţesăturile din fibre naturale, nu te fac doar să te simţi ultra-confortabil, ci îţi ajută corpul să se regleze termic şi să facă faţă cu brio fierbinţelii din atmosferă. Sense (www.fashionsense.ro) dezvăluie în luna lui Cireşar, o colecţie realizată exclusiv din in şi bumbac, cele mai potrivite materiale pentru vară, şi mai mult decât atât, variante curate şi sustenabile, menite să reducă impactul substanţelor chimice asupra mediului înconjurător şi să valorifice la maxim resursele naturale.Hainele simple, realizate din ţesături naturale şi impecabil croite, care se pot combina între ele în fel şi chip, constituie elemente definitorii, de peste un deceniu, pentru creaţiile Sense, marca românească fiind recunoscută de altfel pentru calitatea materialelor şi pentru maniera excelentă în care acestea se păstrează în timp. Vara aceasta însă, mai mult ca oricând, Andreea Tincu, designerul colecţiilor Sense, conferă simplităţii şi eleganţei conotaţii aparte, noile piese realizate din in şi bumbac fiind pe cât de minimaliste în ceea ce priveşte croiul, pe atât de fermecătoare. Este suficient să le atingi pentru a simţi cât sunt de fine, de uşoare şi de răcoroase, şi pentru a-ţi dori să îţi petreci fiecare zi de vară bucurându-te de textura şi de confortul lor. Nu sunt piese spectaculoase, care să te copleşească cu personalitatea lor puternică, ci mai degrabă investiţii pe termen lung, dat fiind că nu sunt supuse neapărat tendinţelor sau fluctuaţiilor sezoniere.


sensesense


În fiecare rochie din in sau în fiecare pereche de culottes din bumbac, îţi poţi petrece liniştită multe veri de acum încolo, iar dacă adaugi faptul că nuanţele şi texturile îţi permit multiple asocieri stilistice, nu rişti să ajungi în faţa dulapului, oftând că nu ai cu ce să te îmbraci. Îmbinările sunt atât de line încât par inexistente, fibrele naturale ale ţesăturilor te fac să te îndrăgosteşti pe loc de senzaţia răcoroasă pe care ţi-o conferă în momentul purtării, iar croiul precis, cu linii curate, te ajută să spui exact povestea care ţi se potriveşte. Firesc, cu încredere şi cu o relaxare ce derivă din siguranţa alegerilor.


sensesense


Inul este una dintre cele mai permisive ţesături naturale, principalele sale atuuri constând în comoditate – ţesătura rară lasă pielea să respire şi favorizează sentimentul de lejeritate, longevitate – o piesă din in poate fi purtată ani buni, materialul fiind foarte rezistent, şi neşifonându-se atât de repede, mai ales dacă este în amestec cu bumbac. În plus, inul este şi hipoalergenic, adică nu vei risca să dezvolţi iritaţii chiar dacă pielea ta secretă mai mult sebum şi dacă ai o transpiraţie abundentă. Pe de altă parte, bumbacul este ideal în zilele cu umiditate crescută, când simţi că orice îmbraci se lipeşte de piele şi te sufocă. O pereche de pantaloni culottes din bumbac sau o pereche clasici, tip jeans, îţi completează rapid bagajul de vacanţă, ocupând puţin spaţiu si îndemnându-te sa îi porţi cu orice bluză, top, cămaşă sau tricou.


sense


sense


Colecţia Sense realizată din in şi bumbac este alcătuită din rochii lejere şi feminine, care pot fi purtate atât cu sandale cu toc, cât şi cu espadrile, în culori naturale care pun în valoare frumuseţea texturilor (alb, bej, cafeniu, kaki, galben, bleumarin) sau în nuanţe care invită la explorare (roşu, verde lămâie, verde crud), rochii cămaşă, sacouri casual ideale pentru serile de vară şi pantaloni culottes, drepţi, cu manşete şi pense, sau tip jeans.

Săptămânal, selecţia de piese SENSE este completată cu noi modele, acestea fiind disponibile atât în magazinele fizice din Bucureşti şi din ţară, cât şi în magazinul online www.fashionsense.ro.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu