SensoDays, locul unde "acasa" capata alte valente!



sensodays


Intotdeauna m-au pasionat lucrurile care tin de casa, de amenajarea unei locuinte astfel incat sa stiu ca am tot confortul de care am nevoie! De aceea invitatia de a pasi in universul SensoDays a fost una care m-a bucurat foarte tare.


Marți, 18 Iunie, SensoDays și-a deschis porțile pentru reprezentanții media și nume cunoscute și apreciate în peisajul de life&style din România.

ÃŽntr-o atmosferă relaxată, la un pahar de vin, Anamaria Căpăţineanu È™i Alina Andreea Duculescu, fondatoarele Gavia Concept – Studio de Design Interior, au deschis un dialog live despre ultimele trend-uri în design interior È™i despre variatele surse de inspiraÈ›ie în cele peste 100 de branduri descoperite pe www.sensodays.ro dar pe care le-au È™i experimentat în unul din cele două showroom-uri din BucureÅŸti, mai exact, Băneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 , locul care a găzduit acest eveniment.


sensodays


Adina Halas, Cristina Cioran, Carmen Brumă,  Majda, Roxana Iliescu, È™i mulÈ›i alÈ›ii au acceptat provocarea #mysensodays de a își descoperi propriul stil de comfort È™i relaxare pentru locul în care cu toÈ›ii ne simÈ›im cel mai bine, cu atât mai mult cu cât trend-urile anului 2019 ar putea fi sumarizate în principala tendință care este sinonimă cu plăcerea de a veni acasă.


sensodays


Am aflat lucruri interesante despre personajul SensoDays, despre prietenii pe care i-a adunat în peste 15 ani de experiență în domeniul home&deco, am experimentat texturile culorilor din natură alături de producatorul italian de canapele handmade, Gamma Arrendameti È™i ne-a cuprins puÈ›in toropeala când am încercat să redescoperim comfortul somnului în lenjerii  de calitate exceptională, satinate È™i prosoape din bumbac egiptean. Sunt foarte simpatici prietenii din gamele Tommy Hilfiger Home, Missoni Home, Descamps.

Am pășit pe teritoriul art&deco de indată ce am avut contact cu fluiditatea canapelelor Kartell și am admirat liniile curbe ale scaunelor Clapp by Patrica Urquiolla. Doar ne-am putut imagina o seară cu relaxarea oferită de o baie aromată în minunata cadă Palomba de la Laufen.

Am descoperit masa perfectă, cu finisaj de marmură care în combinație cu colecția de farfurii Vileroy & Boch și scaunele Philippe Starck Kartell au determinat acel WOW care nu poate fi surprins în mod normal în cuvinte.

Seara de 18 iunie a fost și este o invitație adresată tuturor de a își descoperi stilul personal, de a se exprima pe sine chiar prin obiectele și decorațiunile interioare pe care le alege.

Tendințele sunt surse de inspirație atunci când te pregătești să îți amenajezi casa sau doar să îți împrospătează spațiul. Nu trebuie totusi uitat că ceea ce face un interior unic este tușa personală pe care o adaugi iar SensoDays te invită să o faci inspirat de prietenii care îi umplu casa, de aici și programul #mysensodays despre care am vorbit cu ocazia evenimentului de marți, 18 iunie.

Iată doar câtiva dintre prietenii cu care ne-am întâlnit acasă la SensoDays


sensodays


Kartell, o serie incredibilă de produse de mobilier si produse de iluminat - care au devenit nu doar o parte a peisajului interior, ci și adevărate icoane ale designului contemporan. Colecția Kartell este multifuncțională, diversă, ușor de utilizat și fără îndoială estetică plăcută. Colorate, subtile, senzoriale, transparente și cu forme unice combinate cu obiecte unice, produsele Kartell sunt instantaneu recunoscute în întreaga lume datorită emotiilor pe care le evocă, funcționalității lor de lungă durată și calității lor necontestat.

Hansgrohe Group - 118 ani de inovare, design È™i calitate. Lider de proiectare  în sectorul de baie, colaboreaza îndeaproape cu designeri de renume internaÈ›ional  care combină designul estetic cu funcÈ›ionalitatea. Phoenix Design, Phillipe Starck , Patricia Urquiolla, Bouroulec,  au creat pentru  grupul Hansgrohe de mai  bine de 30 de ani. Echipele de creaÈ›ie proiectează exclusiv întreaga gamă de duÈ™uri È™i mixere a mărcii de calitate .  Hansgrohe lucrează la crearea unei înÈ›elegeri inteligente între design, funcÈ›ionalitate È™i comoditate.


sensodays


Max Benjamin ale căror colecÈ›ii È™i difuzere de parfum, lumânari parfumate, pentru casă È™i maÈ™ină deopotrivă, sunt apreciate în întreaga lume pentru design-ul contemporan… te face să te gândeÈ™ti ce ar spune olfactivul dacă s-ar afla în dialog cu vizualul….


sensodays


Maison Berger, în viață de 120 de ani cu misiunea esenÈ›ială de purificare a aerului din interior, este exemplul perfect de olfactiv care întâlneÈ™te vizualul – difuzere de parfum în forme atractive È™i cu note de parfum speciale, unele dintre ele chiar obiecte de artă. De asemenea grija pentru mediu se reflectă în colecÈ›iile de lumânări organice. Parfumerii Maison Berger explorează aromacologia È™i studiază influenÈ›a mirosurilor în mintea noastră. Cu puÈ›in timp în urmă, au creat Aroma, o gamă bazată pe uleiuri esenÈ›iale È™i beneficiile lor emoÈ›ionale.


sensodays

 
Missoni Home, Tommy Hilfiger Home, Villeroy &Boch, DescampsAxor, Ideal Standard, Steinberg, Diesel Living, Duravit, Zwiesel 1872  È™i mulÈ›i alÈ›ii. Vă invităm să le descoperiÈ›i la SensoDays acasă È™i vă lansăm provocarea să descoperiÈ›i design-ul personal al tuturor simÈ›urilor


SensoDays se trăiește cu personalitate și atitudine, în stilul personal al fiecăruia dintre clienții care i-au trecut pragul cu un click. SensoDays este despre oameni și comfortul locului în care aceștia aleg să își petreacă timpul. O propunere despre a vedea cum arată auzul, despre a auzi cum miroase liniștea locului în care te reunești seară de seară cu familia, despre a gusta culoarea zilelor în care faci doar ce vrei tu să faci.


sensodays


SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea întreaga echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care, de 15 ani, www.sensodays.ro reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație in domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.


sensodays


Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabila cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală.
#mysensodays

Eu am plecat de la eveniment cu o lista luuunga de dorinte pe care mi-ar placea sa o pun in practica!

Pe www.sensodays.ro găsiÅ£i peste 100 de branduri , iar pentru inspiraÅ£ie vă asteptam în  cele două showroom-uri din BucureÈ™ti, Băneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22  ÅŸi Åžtirbei Voda 160-162.

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu