Apidermin Lejer - un nou aliat pentru frumusete


Trebuie sa recunosc, nu am folosit pana in prezent gama Apidermin! Dar, sunt o fiinta curioasa, imi place sa incerc lucruri noi, asa ca atunci cand am vazut ca a aparut noua gama Apidermin Lejer, mi-am dorit sa o incerc. Este o formula lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinta de ingrasare. Cred ca va fi o formula extrem de potrivita pentru vara care se pare ca se instaleaza cu pasi repezi!
Noua formula urmareste principiile active ale gamei care are deja 50 de ani. O adevarata istorie in spate si o poveste de succes!

Gama cuprinde 4 produse:

-lapte demachiant lejer

-lotiune tonica hidratanta

-crema lejera regeneranta de noapte

-crema lejera hidratanta de zi



  
Un ten fericit este pentru mine un ten curat, fara urme de acnee, hidratat foarte bine, multumit de ceea ce ii ofer. Da, pentru mine curatarea este esentiala, nu ma culc niciodata fara sa urmez o curatare temeinica a tenului. Hidratarea este baza pentru oricine isi doreste un ten minunat, asa ca eu aplic crema constant, atat dimineata cat si seara.Si bineinteles imi doresc o crema de zi cu factor de protectie, asa ca faptul ca noua crema Apidermin lejer de zi are FPS 15 ma incanta foarte tare!

Toate noutatile din gama le gasiti aici.

Bloggerii se pot inscrie pana in 30 mai in aceasta campanie la care eu particip cu drag! Trimiteti un email la adresa marketing@complex-apicol.ro.




Voi sunteti curioase sa incercati noua gama Apidermin Lejer?



CONVERSATION

3 comentarii: