Box Of Beauty by Douglas


Da, dragele mele, ati citit bine! A aparut o noua cutiuta magica, de data aceasta, sau cel putin mie asa mi s-a parut!




Nu stiu daca ati aflat pana acum, dar in aprilie Douglas a lansat o cutiuta editie limitata care cuprinde miniaturi de lux, dar si produse full-size marca Douglas.
Eu am aflat ieri de pe pagina lor de FB, am cerut detalii si culmea, am primit informatii aproape instant si mi s-a promis ca a doua zi voi afla si in ce magazine din Bucuresti se mai gaseste cutiuta. In Douglas Baneasa, Sun Plaza sau Unirea mai gasiti si voi daca sunteti din Bucuresti, daca nu, puteti verifica in magazinele din orasele in care locuiti.




Dar sa va spun ce contine minunata cutiuta:




-pudra spray JS Douglas parfumata si sclipicioasa pentru momente speciale 6 g
-gloss Douglas - full size
-Advanced Genifique Lancome - 7 ml
-FDT Teint Miracle Lancome - 5 ml
-Visionnaire Lancome - 7 ml
-Elie Saab - Le Parfum - 7,5 ml




In plus, in cutie mai exista patru vouchere de 10% reducere pentru cele patru miniaturi. Daca ne place vreunul dintre produse, il putem achizitiona cu reducere.
Cutiuta este practic la pretul pudrei, iar restul produselor le primim bonus. Douglas Box of Beauty este un proiect special desfasurat si in Romania, dar a carui frecventa de aparitie inca este in analiza.

Sa va spun si pretul?

Ei bine, daca aveti card Douglas pretul este 59 Ron, iar fara card 69 Ron. Partea buna este ca va puteti face cardul pe loc si sa beneficiati direct de pretul redus.

Ce spuneti, v-am facut curioase?



CONVERSATION

21 comentarii:

  1. Da, eu m-am lecuit de cutii minune acum ceva vreme, insa conceptul Douglas pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Genifique de la Lancome ma cam bantuie! Si nu vad cum si cand s-ar putea concretiza...
    Din ceea ce vad, desi nu-s "adepta" acestor cutii, cred ca merita!
    Sa le folosesti cu drag! :)

    Multi pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, chiar e o cutiouta minune ! :D
    Sa le folosesti sanatoasa ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata..sunt curioasa cand apare si in restul magazinelor

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte dragut continutul, merita!
    si eu m-am lecuit de cutii. in plus, mostrele nu prea ma atrag.. dar nu stiu de ce.
    insa cutiuta asta chiar ar merita sanse.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine, continutul este mai mult decat atragator, pretul acceptabil asa ca ...da. :)
    M-ai tentat! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, foarte curioasa m-ai facut. :) Sunt curioasa cum este pudra asa ca astept review. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine cutia, dar tare nu-mi place brandul asta. In Douglas am avut cele mai nasoale experiente de pana acum si refuz sa mai intru de vreo doi ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. super interesantă și la un preț foarte bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Superb! Chiar ma tenteaza, dar nu acum, din lipsa de... Fonduri. Imi place ca nu sunt trantite intr-o cutie produse pe care oricum le gasim peste tot si ni le permitem, ci chestiute de rasfat, la care putine au acces. E o idee foarte buna si sper sa continue.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, clar sunt curioasa :)...imi place mult ce contine! Produsele Lancôme sunt foarte bune, le-am folosit intr-o vreme...in plus, iubesc parfumul si ma tenteaza mult pudra tip spray! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Aaaaa..o vreau!!! eu sunt addicted beauty boxes. Acum intru sa vad detalii pe pagina lui Douglas. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. ah...ce rau imi pare ca nu am prins-o si eu :-) sa folosesti cu drag produsele :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. Desi pare interesanta cutia asa... 60 de lei mi se pare cam mult pentru niste mostre pe care in mod normal ar trebui sa le primesti GRATUIT la cumparaturi . Acum macar stim de ce nu primim mostre :)) ... pentru ca sunt bagate in asemenea cutii si vandute . Parca si Sephora a avut ceva asemanator, Lulu Box ?

    Cutiile astea surpriza nu vor merge in Romania atata timp cat se cer multi bani pe nimicuri !

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Iguanitza,
    Imi pare tare rau sa citesc astfel de comentarii usor rautacioase tocmai din partea ta. Aceasta cutiuta contine doua produse full size, iar pretul cutiei este chiar pretul unuia dintre cele doua produse. Pe langa produsele din cutie sunt si 4 miniaturi de lux. Miniaturile nu sunt esantioane si ma surprinde comentariul tau, cu atat mai mult cu cat tu stii prea bine care este diferenta dintre ele. Pana la urma sa primesti gratuit mai mult de un sfert din continutul unui produs de lux nu este chiar un nimic sau fleac. Continutul unei miniaturi ajunge de multe ori chiar si intr-un ritual de o saptamana, timp suficient pentru a realiza care sunt efectele produsului si daca acesta ti se potriveste.
    Douglas Box of Beauty nu este o cutiuta surpriza. Intr-adevar, este posibil sa creeze o stare de asteptare legata de continutul urmatoarei cutii, insa continutul Box of Beauty este in general prezentat, iar cutia este expusa deschisa in magazine, astfel incat cumparatorii acesteia sa faca o achizitie in perfecta cunostinta de cauza. In general, in toate lanturile de beauty retail seturi de astfel de miniaturi se acorda la achizitii care indeplinesc anumite criterii de valoare sau de structura a cosului de cumparaturi, deoarece oferirea lor presupune investitii considerabile.
    Se prea poate ca in realizarea unor astfel de cutii sa se depuna eforturi foarte mari si foarte multa pasiune in realizarea unui mix perfect pentru pasionatele de produse de infrumusetare.
    Pana la urma fiecare are dreptul la o parere privind succesul acestor proiecte, insa Douglas Box of Beauty a avut un succes enorm, epuizandu-se extrem de rapid.
    Peace & beauty! :)

    RăspundețiȘtergere