Review So' Bio Etic


Dragele mele, astazi vreau sa va vorbesc despre doua produse primite spre testare din partea site-ului Econatura:

-crema de fata "Hydra Aloe Vera"
-lapte demachiant "Mon lait d"Anesse"




Le folosesc de trei saptamani, poate nu pare un timp indelungat, dar eu stiu sigur daca un produs imi prieste sau nu dupa acest timp de utilizare.

Voi incepe cu  laptele demachiant "Mon lait d'Anesse" pentru ca este primul pas intr-o rutina de ingrijire ca la carte. Face parte din gama So' Bio Etic si dupa cum sugereaza si numele are in compozitie lapte de magarita.

Compozitie:

 Apa, ulei din seminte de Helianthus Annuus (floarea soarelui), caprilic / capric trigliceride, ulei vegetal, glicerina, sorbitan laurat, lapte de magarita, Butyrospermum Parkii (unt Shea)*, guma xanthan, benzil alcool, sodiu cocoil glutamat, parfum, poligliceril-4 laurat, tocoferol, acid dehidroacetic,  pudra de suc de frunze de Aloe Barbadensis*, dilauril citrat, linalool, benzil salicilat.
*Ingrediente provenind din agricultura ecologica.

Are 98% ingrediente de origine naturala, 20% din ingrediente provin din agricultura biologica, fara siliconi, parabeni sau parfumuri sintetice. Cu toate ca nu contine parfum sintetic, este un produs puternic parfumat dupa parerea mea. Pe mine nu ma deranjeaza acest aspect, dar stiu ca sunt persoane care prefera cosmeticele fara parfum.

Are o consistenta fluida si este un produs foarte eficient in curatarea machiajului. Mentionez ca nu l-am folosit in zona ochilor, aici prefer un produs specializat. Lasa pielea fina, se simte cumva mai moale dupa aplicare, dar eu continui temeinic demachierea si cu un tonic. Nu se clateste.

Cantitate: 200 ml
Pret: 42.31 Ron
Il gasiti pe site.
Fabricat in Franta.
Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere

 Da, il recomand daca va permiteti pretul si nu va deranjeaza mirosul intr-un produs cosmetic.


Crema pentru fata de zi cu Aloe Vera este cel de-al doilea produs incercat de mine de pe site-ul Econatura.

Compozitie:

Apa, suc de frunze de Aloe Barbadensis*, coco-caprilat, glicerina, coco-caprilat/caprat, cetearil alcool, arachidil glucozida, silicat magneziu aluminiu, scualan, esteri Jojoba, arachidil alcool, cetearil glucozida, behenil alcool, guma xanthan, sodiu benzoat, tocoferol, ulei de seminte de Helianthus Annuus (floarea soarelui), pudra de suc de frunze de Aloe Barbadensis*, acid fitic, sodiu hialuronat, sodiu hidroxid, acid citric, limonina, linalool, citronelol.
*Ingrediente provenind din agricultura ecologica.

Ce spune producatorul:

 
Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform criteriilor ECOCERT.

Hidratanta(1) pe o durata de 24 ore, aceasta crema de zi penetreaza pielea rapid. Textura sa lejera si plina de prospetime va aduce numai beneficii atat pielii normale cat si celei mixte.
(1) Hidratare a straturilor superioare ale epidermei.
 Contine  sucul pur de Aloe Vera bio, iar acidul hialuronic natural, ajuta la mentinerea nivelului de hidratare a pielii.

Crema pe care eu am testat-o este dedicata tenului normal si mixt, are 99% ingrediente de origine naturala si 20% dintre acestea provin din agricultura biologica.

Este destul de fluida ca si consistenta si este necesara o cantitate foarte mica pentru a acoperi cu succes intreaga fata. Tenul ramane fin, catifelat, iar pe parcursul zilei fata nu luceste inestetic, semn ca a patruns in epiderm fara sa incarce porii. Imi simpt pielea cu adevarat relaxata, doar se stie ca Aloe Vera are puternice calitati hidratante si cicatrizante.

Ii gasesc si un minus, faptul ca nu are SPF.
Are deasemenea un miros care combina mirosul specific Aloe Vera cu mirosul demachiantului testat, miros pe care eu nu-l pot asocia cu nimic in mod particular. Specific insa ca nu este un miros extrem de pronuntat si este unul placut din punctul meu de vedere.

Cantitate: 50 ml
Pret:  46.55 Ron
Il gasiti pe site.
Fabricat in Franta
Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere


Pentru mine e o crema hidratanta foarte buna, pe care o recomand
Poate preturile par mari, dar cu siguranta nu sunt exagerate, iar faptul ca ingredientele sunt naturale si provin din agricultura bio le recomanda deasemenea! Trebuie sa incepem sa ne gandim mai mult la noi pe termen lung.
Si inca un lucru care mi se pare remarcabil la So Bio Etic este faptul ca doneaza 1% din cifra de afaceri pentru protectia mediului.

Sunt tare curioasa daca a mai incercat cineva aceste produse, si daca da, cum vi s-au parut?


CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Cristina Barbieru13 mai 2014 la 07:47

    Produsele bio sunt cele mai bune dupa parerea mea ,cine stie ce prostii se gasesc in cremele alea scumpe pe care le gasim in magazine ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu auzisem de ele pana acum dar, crema de fata mi-a atras atentia.
    MA tenteaza si pe mine. :)
    Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de ele pana acum, dar par interesante

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. crema hidratanta cu aloe mi se pare foarte interesanta..eu inca nu mi-am gasit crema potrivita :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folositi in continuare cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu de curand am devenit o maniaca a acestei firme,,,am chiar si un review la unul din produsele preferate http://pasiunisifrumusete.blogspot.fr

    RăspundețiȘtergere