Nails by Oriflame


Stiti cu siguranta campania Oriflame, ati tot vazut articole despre produsele oferite spre testare si a venit momentul sa va prezint si eu varianta mea.
Astazi vorbesc despre cele doua oje pe care le-am primit, care, asa cum veti vedea sunt alte nuante decat au primit celelalte bloggerite.

Asadar va prezint:

-Red Sky 
si
-Cherry CH


Nu sunt la prima experienta cu Oriflame, am fost foarte multi ani reprezentat si am cam incercat tot ceea ce era in catalog. Ojele Oriflame mi-au placut intotdeauna asa ca am avut asteptari foarte mari de la cele din noua colectie.

Cherry CH este, asa cum se observa, o nuanta inchisa de visina putreda. Devine opaca in doua straturi, are un luciu frumos si se aplica foarte, foarte usor gratie pensulei late si usor rotunjite la varf. Imi place cum acopera, imi place ca rezista foarte frumos pe unghii si ca nu sare in bucati ci se toceste usor de la varfuri. Recunosc ca am purtat aceasta nuanta doar trei zile, dar tinuta mea impunea o noua nuanta, asa ca am trecut la urmatoarea!











 


 Nu am considerat ca cele doua nuante merg impreuna si cum nu sunt talentata la modele, am ajuns sa le folosesc separat. Asa ca acum port pe unghii cea de-a doua nuanta Red Sky, puternica, vibranta un rosu-corai perfect. Este o culoare minunata, imi tot admir unghiile. Nu vad nici o diferenta intre aceste oje si altele de muuuuulte ori mai scumpe!












Sticlutele frumoase, elegante, din sticla groasa si rezistenta sunt vedete in colectia mea de lacuri. Cantitatea este mare, absolut suficienta, cei 8 ml ne vor ajunge extrem de mult timp...Nuante frumoase, cu personalitate, care spun o poveste si creaza o stare minunata purtatoarei. Abia astept sa vad si celelalte nuante ale colectiei THE ONE by ORIFLAME.

Pe voi care dintre nuante v-a fermecat? Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

26 comentarii:

  1. Ce mă bucur să văd ÅŸi alte nuanÅ£e din gama The One. Abia aÅŸtept să le comand din C8 ♥
    Cherry CH îmi place extraordinar de mult, dar nici pe Red Sky nu o pot lăsa deoparte ♥
    Weekend frumos, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt foarte frumoase aceste doua nuante, si eu sunt curioasa de celelalte! Pupici Mihaela, sper ca si tu ai avut un weekend minunat!

      Ștergere
  2. ohhh, alte nuante? credeam ca toate avem cappucino si orchid :)
    Superb rosul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Adina, am fost norocoasa sa am alte nuante, desi initial as fi vrut sa incerc si eu Orchid! Pupici draga mea!

      Ștergere
  3. Sunt mult mai frumoase ale tale! Ai rezolvat ceva cu produsele lipsa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi le-au trimis in cateva zile, au fost draguti! Multumesc mult Alina! Pupici!

      Ștergere
  4. Red Sky m-a cucerit! E ataaaaat de frumoasa! <3
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaaiii, cat imi place poza cu capsunile!!! :D

    Cred ca esti The ONE care a testat nuantele astea! Imi plac ambele, fara rezerve! :) Pe Red sky mi-o voi comanda din catalog! Daca nu aveam o alta pe aceeasi nuanta cu Cherry, mi-o luam si pe aceea!

    Sa le folosesti cu placere in continuare, draga mea!
    Pupicei multi si ganduri bune!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Ilda, iti multumesc tare, tare mult pentru aprecierile tale! Bineinteles ca ojele sunt de fapt vedetele si ele merita toate laudele! Si mie imi plac fara rezerve! Pupicei draga mea!

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Draga mea Stella, iti multumesc foarte mult! Ma bucur daca iti plac si tie! Pupici!

      Ștergere
  7. foarte dragute. esti o fericita ca ai primit alte nuante fata de noi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci draga Gabi, si mie sa stii ca imi plac super mult! Nu stiu cum s-a intamplat de am primit alte nuante. Am observat ca si unul dintre farduri, dar si unul dintre glossuri au alta nuante decat ce a primit toata lumea! Cine stie...

      Ștergere
  8. Nuantele primite de tine sunt exact pe gustul meu. Cea rosie Red Sky e superbaaaa, imi place maxim. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Criss sa stii ca sunt si pe gustul meu, nu stiu cum am putut fi atat de norocoasa desi Orchid este iarasi o mare pasiune de-a mea! Pupicei draga mea!

      Ștergere
  9. Foarte faine amandoua! Mi se par mult mai misto decat ce am primit majoritatea; Cherry CH merge indiferent de anotimp, este o nuanta de bordo foarte eleganta. Red Sky este perfecta pentru vara si va arata fabulos langa pielea bronzata! Geniale pozele, pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Cherry CH, chiar merge in orice anotimp, iar Red Sky e absolut minunata. Fantastic e si faptul ca rezista incredibil pe unghiile mele, muuuult mai bine decat alte oje extrem de scumpe. Multumesc mult pentru toate aprecierile draga mea, stii ca si eu te apreciez! Pupici Georgia!

      Ștergere
  10. Oooo, daaa, clar cea de-a doua este preferata mea, trebuie cumparata neaparat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac ambele, sunt foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca din varianta cea mai raspandita orchid mi-a placut in mod detasat, aici nu ma pot decide pentru c imi plac in egala masura si le-as purta in fiecare sezon, dupa starea de spirit.
    Sa le folosesti in continuare cu placere! pupici

    RăspundețiȘtergere