Le Muguet du Guerlain 2014


Sunt un mare, mare fan al casei Guerlain, dar cred ca ati realizat deja acest fapt din cumparaturile mele. Intr-o buna zi poate imi fac curaj sa va prezint si voua colectia mea de make-up si de parfumuri, dar sa nu ma credeti nebuna, de asta mi-e cel mai teama! Primul meu parfum al acestei case a fost Samsara si de atunci s-au mai adaugat cateva colectiei mele.
Astazi insa vreau sa va spun despre o obsesie pe care o am: parfumul de lacramioare Le Muguet du Guerlain. Minunata creatie (spun minunata desi nu am avut ocazia sa o miros, dar la cum arata si la cat costa, trebuie sa fie minunata), este relansata in fiecare an de 1 Mai incepand din 1998, ca simbol al primaverii.
Anul acesta va fi pus in vanzare un numar de 1872 de flacoane de 125 ml din pretioasa licoare la un pret in jurul a 400 Euro. Nu, nu e pentru muritorii de rand, sunt liste de asteptare pentru acest parfum care se epuizeaza inainte de a ajunge propriu zis in magazine.






Anul acesta sticluta este cea cu albine, intrucat se celebreaza 100 de ani de la lansarea acestui model. In plus minunata creatie este adapostita de un vas de ceramica alb, cu lacramioare, care poate fi si un suport minunat pentru alte dulci nimicuri...






V-am spus vreodata cat iubesc lacramioarele? Le ador...










Am pus fotografii si cu cateva dintre sticlutele de colectie care au aparut de-a lungul anilor. Eu, care sunt o "colectionara de profesie", imi doresc foarte tare una din minunatele sticlute! Cu siguranta va veni si timpul in care imi voi putea satisface acest capriciu. Poate anul viitor, cine stie?!


CONVERSATION

20 comentarii:

  1. Cata aroma poarta postarea asta! S-a simtit ca ai pus suflet, pasiune! :)
    Spun asa: ce ma fac, acum imi doresc si eu!!! :))

    Scrie postarea aceea! Cum sa te credem nebuna? Te apreciem si te iubim, n-ar avea cum sa se intample ceea ce ai ca temere! Apoi, suntem femei si stim bine ca fiecare are slabiciunile sale (mai mult sau mai putin explicabile)

    Te pupacesc cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, e un parfum care cred ca poate crea dependenta! Ca si brandul in sine de altfel! Multumesc de incurajari draga mea, inca nu m-am invrednicit sa scriu postarea! Te pup!

      Ștergere
  2. Camelia...si eu sunt fan Guerlain :))))))! La capitolul make-up, achzitionez in exclusivitate Guerlain, am invatat de la o cosmeticiana scolita in State, ca sunt cele mai bune farduri existente; eu nu cunosc ceva mai calitativ! Ca sa nu mai vorbim de produsele de ingrijire a fetei...imi pare rau ca momentan nu am buget ca sa imi cumpar numai creme si seruri ale acestui brand, dar poate la anul, cine stie...vorba ta! Cat despre parfumuri, Samsara a fost si la mine primul, mi se pare un parfum cum nu mai exista; apoi am mai incercat Insolence si Shalimar; interesante, insa nimic nu se compara cu Samsara! Iti doresc ca sticluta cu lacramiore sa ajunga cat mai curand la tine si sa poti colectiona cat mai multe asemenea bijuterii! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Georgia! Ma bucur mult ca impartasim aceeasi pasiune pentru casa Guerlain! Te pup si iti multumesc pentru urari!

      Ștergere
  3. Doamne, ce sticluțe! Am să salvez și eu una dintre poze ca s-o distribui pe fb. Eu sunt îndrăgostită de una dintre apele lor alegorice (Flora Nymphea) n-am cuvinte s-ao descriu. E minunată! Eu aș cam vrea să văd colecția ta de produse Guerlain, deși pe câteva le știu din postrările despre Strawberry!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iubesc sticlutele lor, ma bucur ca si tie iti plac! Te pup draga mea Aurora!

      Ștergere
  4. Beautiful :)
    Hope you will visit my blogs too !

    RăspundețiȘtergere
  5. sigur mi-ar placea! :)

    eu chiar te rog sa ne arati colectiile tale, mor de placere cand accesez astfel de articole :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe masura ce cunosc mai bine blogosfera de beauty si fashion, imi dau seama ca se poate forma o grupare Guerlain.... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Va doresc sa aveti parte cat mai curand de acea minunata sticluta la care visati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea am nimic de la Guerlain.. sticlutele sunt dragute, si aromele dinauntru probabil foarte tentante.. fresh, as zice, daca m-as lua dupa culoarea verde predominanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nici eu cum miroase si asta ma face si mai curioasa! Te pup, Mila!

      Ștergere
  9. Citesc cu drag orice postare despre Guerlain, iar Muguet este si pe lista mea de dorinte. Candva sper sa il post testa, sau macar sa il privesc de aproape. Te rog sa postezi colectia ta de parfumuri si machiaj! Abia astept sa o vad!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu acum am citit prima data despre aceste produse.

    RăspundețiȘtergere