Sunt Blogger oficial la Digital Divas!



Astazi vreau sa va anunt cu mare bucurie ca am fost acceptata ca si blogger oficial la Digital Divas.

Ce este Digital Divas?





Cel mai asteptat eveniment de comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie si va avea loc la Palatul Ghika, Bucuresti. Evenimentul, cu acoperire internationala, organizat de AVON Cosmetics si Evensys va reuni specialisti din industrie si femei pasionate de comunicarea online. 

Digital Divas isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes. Cele doua sesiuni de conferinte ale evenimentului vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia. 
Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking, si nu in ultimul rand, tendinte si oportunitati pe care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa le aiba in vedere.
Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova crede ca “fiind deja la a treia editie Digital Divas e gandita ca orice poveste cu printese sau zane. In cazul nostru, intalnirea cu printul este garantata la a treia incercare. Printul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusete, moda si comunicare pe care Avon ii sustine in demersul lor de a le arata femeilor cum sa se simta bine in pielea si blogul lor. Anul acesta introducem si o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevaratele dive sunt cele preocupate de frumusetea ca ansamblu, exterioara si interioara.”



 
PREMIILE DIGITAL DIVAS

La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.



Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website, pana la data de 15 mai 2014.

Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei "People's Choice Awards", ce va fi sustinuta de catre public prin voting online.


Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat sau puteti solicita anumite informatii la office@evensys.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti atat site-ul www.digitaldivas.ro, cat si contul dedicat de Twitter (www.twitter.com/digitaldivasro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/digitaldivas.ro).

Eu sunt tare bucuroasa sa particip la conferinte, cu siguranta voi avea foarte multe de invatat! Ce ziceti, ne vedem la digital Divas?


***

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Draga mea prietena, foarte mult ma bucur pentru tine, meriti sa fii acolo! Te felicit, Camelia! :)

    M-am intrebat pentru o clipa daca sa ma inscriu, habar nu am ce sanse as avea; ma ispiteste sa incerc dar ma retine faptul ca acum, spre final de an scolar, eu sunt prinsa rau de tot din punct de vedere profesional si mie sa nu ma trezesc la mare ananghie cu toate! Cert e ca mi-ar face mare placere sa ajung acolo!

    Tu bucura-te din plin de experienta asta! :)
    Te pupacesc si te imbratisez cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Merici Ilda! Hai si tu, inscrie-te, cu siguranta te vor accepta! Mi-ar placea tare, tare mult sa ne intalnim. Stiu ca e o perioada foarte aglomerata, crede-ma ca si la mine este la fel inainte de perioada de concedii. Te pup cu mare, mare drag! Weekend placut draga mea!

    RăspundețiȘtergere