La multi ani Danone!


Pentru ca Danone a sarbatorit 15 ani de la fabricarea primului iaurt in Romania, au sarbatorit cu fast si cu lansarea unui nou site.




Stiti ca sunt medic de profesie si pentru mine sanatatea este pe primul loc. Daca un produs este si gustos cu atat mai bine. In orice caz, noua nu ne lipseste din casa iaurtul Danone sub diverse variante. Pentru ca fetita mea iubeste Danonino, iaurturile cu biscuiti sau capsune, sau iaurturile de baut acestea sunt permanent la noi in frigider.






Mie imi place sana, cremosso, oikos spre exemplu...






Am aruncat si eu o privire pe noul site si mi-a placut:
-modul dinamic in care sunt prezentate rubricile
-informatiile foarte interesante despre istoria Danone
-faptul ca te poti inscrie pentru o vizita la Fabrica Danone din Bucuresti. Mi se pare un mod foarte placut de a veni in contact cu procedeul de fabricatie. Pentru copii dar si pentru adulti va fi cu siguranta o experienta care merita traita!
-faptul ca expun si initiativele in care Danone se implica. Acest lucru poate fi un stimulent pentru oricare dintre noi.
-fatul ca militeaza pentru un stil de viata sanatos in rubrica dedicata.

As putea continua mult si bine, site-ul este cu siguranta interesant.

Cred ca site-ul ar putea fi imbunatatit prin adugarea unei rubrici de intrebari si rasunsuri, acum exista doar posibilitatea de a-i contacta prin email. Poate si abonarea la noutatile de pe site printr-un newsletter ar putea fi binevenita pentru o apropiere de cititori. Ce spuneti de niste joculete on-line pentru copii?

In orice caz, eu vreau sa le urez la cat mai multi ani in Romania si la noi si noi variante delicioase cu care sa ne delecteze!



LA  MULTI  ANI  DANONE!


CONVERSATION

6 comentarii: