Invitatie la film: In Inima Marii!

Dragilor, va lansez inca o invitatie la film!

Titlul original: In the Heart of the Sea
Gen: Acţiune, Aventură
Regia: Ron Howard
Scenariul: Charles Leavitt, Charles Leavitt, Rick Jaffa, Amanda Silver
Producători: Joe Roth, Paula Weinstein, Will Ward, Brian Grazer and Ron Howard
Distribuţia: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson, Jordi Mollà
Casa de producţie: Warner Bros. Pictures
Limba:  Engleză
Lansare în România: 04.12.2015




Regizorul Ron Howard („O minte sclipitoare”) aduce din 4 decembrie pe marile ecrane aventura „ÃŽn inima mării”, o poveste dramatică despre expediÅ£ia vaporului Essex, inspirată din best-sellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick.

ÃŽn iarna anului 1820, ambarcaÅ£iunea Essex este atacată ÅŸi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare, aparent raÅ£ională. Dezastrul maritim care s-a întâmplat în realitate îl va inspira pe Herman Melville să scrie „Moby-Dick”. ÃŽnsă, cartea nu relatează decât jumătate din poveste.

„ÃŽn inima mării”, pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de după asalt ÅŸi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieÅ£uitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică ÅŸi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea ÅŸi chiar valorile umane după care se ghidează. ÃŽn tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg ÅŸi de a-ÅŸi duce la ţărm echipajul. Secundul său, în schimb, devine obsedat de dorinÅ£a de a captura fioroasa balenă.

O producÅ£ie Warner Bros. Pictures, filmul „ÃŽn inima mării” reuneÅŸte o distribuÅ£ie de excepÅ£ie din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker, Cillian Murphy sau Tom Holland. Aventura va putea fi urmărită pe marile ecrane din Å£ară începând cu 4 decembrie.

Cu siguranta este un film interesant iar pasionatii de aventura vor trai momentele la intensitate maxima, pentru ca am vazut cateva imagini si da, este un film in care esti cu sufletul la gura!

Ne vedem la cinema, ce spuneti?

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: