City Smart by Elizabeth Arden





Daaa, sunt multe, foarte multe produsele Elizabeth Arden pe care le iubesc, dar astazi am ales sa va vorbesc despre o noutate! Despre o lansare fabuloasa care se intampla din fericire si in Romania, ca sa nu ne mai plangem ca suntem pe lista neagra a tarilor in care nu sunt prezente cele mai bune si eficiente produse!

Ei bine da, astazi va povestesc despre un produs care pare asa, putin SF!




Prevage City Smart – un concept revolutionar in protejarea tenului, un produs care poate fi considerat scut invizibil pentru tenul tau, primul produs de acest fel, impiedicand toxinele si particulele de poluare sa patrunda in piele. Complex de enzime reparatoare, spectru larg de minerale, cu SPF 50, Prevage City Smart protejeaza si fortifica, asigurand protectia impotriva razelor daunatoare pielii si mentinand sanatatea tenului, chiar si in cele mai poluate orase.

O formula hidratanta si anti-ageing care are o tripla actiune protectiva impotriva poluarii, radiatiilor UV si a imbatranirii! Pare ideal, nu? Asa si este!!!

Se aplica pe pielea curata, ca un ultim pas in ingrijirea acesteia.




Se prezinta sub forma unui tub cu pompita, cu un volum de 40 ml. In interior vom regasi un fluid usor colorat, foarte, foarte fin, care lasa o piele moale si hidratata dar cu o senzatie minunata de ten radios, suplu si sanatos.

Ambalajul este usor de manevrat, mi se pare foarte igienic, iar termenul de valabilitate este de doi ani de la deschidere.

Mi se pare util atat vara, datorita SPF-ului cat si iarna , pentru ca am senzatia ca uniformizeaza usor culoarea tenului, care nu mai este atat de sarutat de soare ca vara.




Iar faptul ca gama Prevage din care face parte si acest ultim produs are la activ 187 de premii, spune multe despre calitatea produselor Elizabeth Arden.

Sunt tare curioasa ce produs Elizabeth Arden ati incercat, sau care ar fi cel care va tenteaza sa il incercati! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu