Fuerza Bruta in Romania




Dragii mei, ati aflat ca Fuerza Bruta - cel mai nebun show de pe Broadway Рvine ̨n Rom̢nia ̨n luna decembrie?



Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaţi speciali! Randi şi Delia sunt primii a căror participare a fost anunţată, dar pe fanii Fuerza Bruta îi aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor!

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00. Ce rol va avea în cadrul show-ului? Nu ştim înca, nu ştie nici el. Fanii lui sunt singurii care ştiu şi care vor decide pentru el! Pagina de votare este http://www.fuerzabrutaromania.com/special/ , iar cele trei variante de vot sunt: Randi va zbura, va trece printr-un perete, va înota într-o piscină suspendată.

 Locurile sunt limitate, aÅŸa că cei care vor să trăiască experienÅ£a unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketnet.ro.

Despre Fuerza Bruta

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.



Detalii suplimentare: Mihaela Gurău / +40751 283 145 / mihaela@internationalcreative.com

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu