ArtistryTM Hi-Tech Metallics




Trebuie sa recunosc un lucru, sunt dependenta de tot ce este nou si frumos! A se intelege colorat, sclipicios...



Toamna dar si iarna sunt anotimpurile perfecte în care putem aborda culori vibrante pentru machiajul nostru de zi cu zi. Noua colecție ArtistryTM Hi-Tech Metallics este inspirată din aparițiile strălucitoare ale modelelor care defilează pe podiumurile de modă internaționale. Colecția include patru produse electrizante, în ediție limitată: fard de pleoape cu texturi metalice și sclipitoare, pudră de conturare a feței pentru un look 3D, tuș de ochi pentru o privire pătrunzătoare și ser cu ulei pentru păr ce oferă strălucire instantă.

Fard de ochi Artistry Luxe Metallics





Textura de lungă durată, fină și pudrat-cremoasă a celor trei farduri de pleoape din colecția Artistry Hi-Tech Metallics permite crearea de machiaje subtile, pentru un look de zi, sau dramatice, pentru un look strălucitor pe timp de noapte. În nuanțe de platină, smarald și ametist, cele trei farduri au o consistență foarte ușoară, ce le permite combinarea cu ușurință pentru a obține un machiaj excepțional și le transformă într-o alternativă rapidă la fardurile pudră
.
Prețul paletei de fard de ochi Artistry Luxe Metallics este de 200,60 lei.

Pudră de față compactă 3D Artistry





Machiajul capătă un efect 3D cu ajutorul pudrei de față compacte din noua colecție Artistry Hi-Tech Metallics. Pudra include șase nuanțe complementare care pot fi folosite individual sau combinate, pentru un efect electric. Cele șase nuanțe conțin particule delicate de sclipici ce aduc un plus de magie machiajului și îi oferă o strălucire naturală. Pudra este multifuncțională, ajută la evidențierea trăsăturilor feței, iluminează și adaugă dimensiune feței, fără a încărca machiajul.

Prețul pudrei de față 3D Artistry este de 120,69 lei.

TuÈ™ pentru ochi Artistry Signature Color





Tușul pentru ochi Artistry Signature Color este rezistent la apă, se usucă rapid și are o fixare de până la 24 de ore, în condiții de temperaturi ridicate sau umiditate, fără a se transfera sau îndepărta. Produsul conține mici particule strălucitoare ce reflectă lumina, pentru o privire intensă și definită cu precizie. Formula permite alunecarea cu ușurință a produsului deasupra pleoapelor și realizarea de linii subțiri, pentru un look discret, sau proeminente, pentru un aspect dramatic.

Prețul tușului pentru ochi Artistry Signature Color este de 138,12 lei.

Serul cu ulei pentru păr Satinique





Formula specială a uleiului pentru păr Satinique conține un amestec rafinat de uleiuri de argan, avocado și semințe de kukui, ce hrănesc și oferă rezistență părului. În același timp, controlează încrețirea și electrizarea, menține părul neted și îi conferă o strălucire seducătoare, ca de mătase. Produsul se adresează oricărui tip de păr și poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât și pe cel umed, ca tratament sau ser pentru definirea coafurii.

Prețul serului cu ulei pentru păr Satinique este de 87,69 lei.




Nuanțele metalice și pigmentate ale produselor din colecția Artistry Hi-Tech Metallics te vor menține cu siguranță în trend, toamna aceasta. Produsele se pot achiziționa exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro.

Mi-ar placea sa aflu daca cineva a folosit vreunul dintre produse! Eu trebuie sa recunosc ca inca nu, dar cu siguranta mi-ar placea sa le incerc, arata minunat!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu