Elizabeth Arden - Beautiful Color Lipstick




Astazi ma gandeam ca dintotdeauna am iubit culoarea! Rujurile sunt una dintre marile male pasiuni si desi am trecut prin diverse etape de culoare, am ajuns totusi sa iubesc cel mai mult culorile puternice...

Nude-ul a iesit cam de mult din raza mea vizuala si nu ma mai reprezinta la momentul actualm asa ca aleg sa port culori puternice pe buze!




Nimic nu completeaza mai bine un machiaj, o tinuta decat un ruj, iar rozul, rosul, coraiul sunt preferatele mele! Intotdeauna un ruj rosu imi da acea senzatie ca pot face orice, pot cuceri lumea daca vreau. Emana putere, senzualitate si intotdeauna atrage privirile fara drept de apel!

Pentru astazi am ales sa va prezint un ruj rosu puternic, iconic as putea spune din gama Beautiful Colors de la Elizabeth Arden.




Vine intr-un ambalaj, deosebit, festiv as putea spune, un auriu care arata minunat in orice portfard si pe orice masuta de toaleta! Hai, recunoasteti si voi, este altceva atunci cand stii ca ai in geanta un ruj intr-un ambalaj minunat, chiar daca il vezi doar tu!




In plus fata de culoarea minunata pe care eu am laes-o trebuie sa stiti ca il gasiti in multe alte nuante, pentru fiecare exista nuanta potrivita gusturilor proprii.

Este un ruj foarte hidratant si care rezista pe buze ore bune si nu se sterge inestetic, pierzandu-si treptat din intensitate, dar totusi ramane suficient pe buze, sa nu ramai doar cu o linie de contur.

Eu am ales nuanta cu nr 2 Red Door Red.

As vrea sa stiu daca si voi iubiti culorile puternice....Aveti vreun ruj de la Elizabeth Arden.

Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

3 comentarii:

  1. frumoasa nuanta! am avut ceva dar nu mai retin ce produs!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, il am si eu de mai multe luni. e super!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beautiful sahde.
    Thanks for the review!
    Enjoy your weekend!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/11/k-k-labs-vous-propose-une-superbe-offre-giveaway-k-k-labs-proposes-you-a-superb-offer-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere