ELIZABETH ARDEN – Untold Absolu




Ca de fiecare data cand sunt pusa in situatia de a vorbi despre un brand care imi place tare mult, vreau sa transmit atat de multe incat parca nu imi gasesc cuvintele...Bine, ma asez in fata laptop-ului si sub degetele mele incep sa se astearna povestile...



 Asa ca saptamana aceasta voi povesti despre Elizabeth Arden, un brand atat de drag si cu o istorie atta de frumoasa!

Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.

De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60 mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.

HAJJAR – THE ARCHITECT OF BEAUTY

In aceasta saptamana, avem onoarea de a-l avea alaturi de noi pe Yves Hajjar, International Make-up Artist Elizabeth Arden. Desi si-a inceput cariera ca arhitect, in curand avea sa-si dea seama ca in inima sa incoltise o dorinta de nestavilit – sa devina un maestru in arta machiajului.

In admiratia sa pentru staruri precum Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Dalida, Yves a inteles ca feminitatea este definita de o privire seducatoare, intesificata de eyeliner si fardul de pleoape.

Alaturi de brandul Elizabeth Arden, Yves si-a indeplinit cel mai mare vis, devenind in curand cunoscut pentru abilitatea sa de a corela frumusetea arhitecturii cu arta machiajul, imbinand armonios trasaturile si standardele arhitecturii renascentiste cu magia, culoarea si texturile produselor de infrumusetare.




Pe Yves Hajjar il puteti gasi in perioada 15 - 18 decembrie, in intervalul orar 12:00 - 20:00, in urmatoarele magazine:

- 15 noiembrie - Debenhams Bucuresti Mall

- 16 noiembrie - Kendra Unirea Shopping Center

- 17 noiembrie - Sephora Bucuresti Mall

- 18 noiembrie - Sephora Mega Mall 

Eu, in schimb, as vrea sa imi incep saptamana povestilor Elizabeth Arden cu o nota ....parfumata!

Ei bine, am ales pentru mine si pentru a va prezenta si voua un parfum care imi place foarte mult si anume Untold Absolu!

Este un parfum lansat in 2014, cald, fructat-floral! Sticla in tonuri de auriu, multifatetata, eleganta, ii asigura acea intrare spectaculoasa in scena de care are nevoie orice parfum.




Notele de varf sunt formate din:

-pruna
-bergamota
-ghimbir
-zmeura

Notele de mijloc:

-iasomie
-narcisa

Notele de baza:

-vanilie
-casmir
-boabe de tonka
-ambra

Parerea mea este ca trebuie sa il mirositi neaparat, cred cu siguranta ca va insenina si incalzi orice zi friguroasa...Si asa cum stiti suntem abia la debutul sezonului rece! Avem cu siguranta nevoie de aliati de nadejde in lupta cu temperaturile mai putin prietenoase!




Pare un parfum dulce, clasic dar de indata ce il ai in aria olfactiva simti ca te transpune, ca magnetizeaza, ca da acea nota glam si sexy de care cateodata avem nevoie! Are si note citrice jucause si am senzatia ca poate fi un adevarat magnet pentru sexul opus!

Este un parfum care persista, il simti ore bune pe piele si te invaluie constant cu aroma sa!

Ce spuneti, ii acordati si voi o sansa? Eu sunt convinsa ca ar innobila orice masuta de toaleta! Daca l-ati incercat astept si parerile voastre!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii:

  1. nu l-am incercat dar ambalajul m-a cucerit cu desavarsire, de la ei amavut cred ca doua parfumuri la care ma tot intorc dar parca as mai incerca si altceva

    RăspundețiȘtergere