Prevage Creme anti-age Nuit




Daaaa, intotdeauna caut ceea ce este mai bun pentru tenul meu si astfel ajung sa descopar adevarate comori...

Pentru ca intotdeauna imi doresc ca tenul meu sa arate perfect, sa isi mentina supletea, stralucirea si o buna hidratare aleg sa folosesc cele mai bune produse iar in cazul de fata vreau sa va vorbesc despre o crema tratament pentru noapte de la Elizabeth Arden....




O crema anti-age, pentru ca dupa cum bine stiti eu nu mai sunt chiar asa o tinerica fara griji si vreau sa imi pastrez tonusul si sa combat ridurile si liniile fine!

Trebuie sa va spun ca nu am mai vazut un astfel de ambalaj pentru o crema, asa cum observati crema este protejata de o pelicula de plastic siliconat care are in mijloc un fel de buton pe care daca apesi iese printr-un fel de fanta o cantitate mica de crema.




O crema care hraneste pielea si lupta cu semnele vizibile de imbatranire, adica riduri superficiale si linii fine.Liniile, ridurile si petele vor fi vizibil reduse, sau cel putin asa ne promit producatorii.




In cazul meu lasa pielea moale, supla, perfect hidratata si desi o folosesc doar de cateva zile, imi place ceea ce vad in oglinda dimineata. Pielea are un aspect mai ferm, o stralucire subtila, poate si pentru ca aceasta crema are componente care lupta cu factorii agresivi din exterior.




Intra extrem de usor in piele, este ca un balsam galbui, onctuos si hidratant iar senzatia de dupa este de un confort deplin. Nu simti decat relaxare si nicidecum o pelicula care imbacseste pielea!




O recomand cu drag, persoanelor trecute de 35 de ani, pentru ca lor li se adreseaza.

Mi-ar placea sa stiu daca a mai incercat cineva vreo crema Elizabeth Arden sau nu! Va astept cu drag si mare interes parerile.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu