CÂND ESTE DĂRUIT CU IUBIRE ȘI ÎNSEMNĂTATE ESTE MAI MULT DECÂT UN CADOU

 

pandora



Pentru sărbătorile finalului de an, Pandora Moments introduce noi modele care celebrează frumusețea acestui sezon. Un cadou Pandora surprinde magia celei mai frumoase perioade a anului – perfect pentru a fi dăruit de tine persoanelor dragi, creat pentru a fi prețuit pentru totdeauna.

De la transmiterea sentimentului unei ierni de poveste la minunea universului infinit, colecția prezintă magia sezonului printr-o nouă abordare a naturii și a temelor celeste deja cunoscute de fanii Pandora.


pandora


„Am fost inspirați de imaginea poetică a cerului nopții, fiecare stea arătându-se rând pe rând în urma norilor și a ceții”, spune A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directorii Creativi Pandora. „Noul design dezvoltat pentru stea reprezintă acel moment special când ne punem o dorință, atât pentru fiecare dintre noi, cât și pentru întreaga lume”.


pandora


Acest sentiment este surprins de noile bijuterii cu stele căzătoare, cât și de o întreagă galaxie de noi piese care se joacă cu proporții, dimensiuni și materiale, pentru a insufla o energie nouă stilului tău de sărbători.


pandora



Motivul simbolic al fulgului de zăpadă a fost de asemenea modifcat, adăugându-i-se detalii artizanale care pun în valoare geometria complexă și unicitatea fiecărui fulg în parte, completându-se, de asemenea, cu iluzia unei mișcări.


pandora


Strălucind mai puternic ca niciodată, colecția Pandora Moments Holiday este mai mult decât un cadou. Reprezintă o gamă de bijuterii pline de iubire si însemnătate, care transmite considerație, grijă si înțelegere din partea celui care dăruiește. 


#MomentsWithPandora

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu