LINO LADA, desertul prețios: și gustos, și sănătos!

 

LINO LADA


Războiul împotriva deserturilor, a gustului dulce, e un război nedrept. Mai ales când este vorba despre copii. Dacă nu lor în primul rând, atunci cui să placă dulciurile? Desigur, alimentația sănătoasă este pe primul plan, și exact aici este „cheia”. În a căuta și identifica dulciurile sănătoase. Nu-i poți interzice la nesfârșit celui mic să mănânce (fără a exagera) ceva dulce. Mai devreme sau mai târziu, când va ieși de sub „protecția” ta permanentă, când ochiul părintesc extra-vigilent nu va mai fi ațintit secundă de secundă asupra lui, oricum o va face. Este mai important pentru copil să știe care sunt alegerile sănătoase și să nu se lase învins și cucerit de tentațiile dulci care conțin zahăr și… cam atât. 


Cremele tartinabile LINO LADA oferă copiilor toate ingredientele esențiale pentru creșterea și dezvoltarea lor, iar aromele ușoare și diverse și consistența sunt ceea ce le place celor mici.


LINO LADA


LINO LADA Lapte  este un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostru, fiind benefic pentru  oase și dinți. LINO LADA Lapte oferă o abundență de energie, ceea ce îl va aduce fără îndoială în meniurile sportivilor și copiilor, dar și în meniul tuturor fanilor deserturilor.

LINO LADA cu alune de pădure are un gust fabulos, secretul stând în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Lino Lada alune este un produs bogat în vitamine și minerale. Împreună cu un pahar de lapte, Lino Lada cu alune de pădure este un mic dejun delicios, hrănitor și minunat pentru a începe ziua. 

Gustoasa și irezistibila LINO LADA Duo, din ingrediente naturale, cu 12% alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine, împreună cu cacao bogată în antioxidanti și lapte plin de calciu, reprezintă o dublă plăcere pe o felie de pâine și categoric mai mult decât un simplu desert.

Dacă alături de copil viața însăși este o aventură, de ce n-ai descoperi o aventură exotică și sub capacul de LINO LADA Cocos?!  Acolo unde laptele, alunele de padure de cea mai bună calitate și făina de nucă de cocos realizează o combinație savuroasă, fără gluten, care îi va încânta atât pe cei mici cât și pe adulți.

Ai ceva de sărbătorit? LINO LADA Gold e mereu pregătit! Și asta pentru că este produsul premium ideal pentru ocazii speciale, când îți dorești o recompensă sau vrei să oferi cuiva în dar o surpriză dulce.

Cu multe alune de pădure mărunțite și coapte, Lino Lada Gold poate fi experimentată de toată lumea, indiferent de vârstă, în clătite, gogoși sau pur și simplu mâncată cu lingura, direct din borcan!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu