True Grey by Wella Professionals 50 Shades of Grey


wella


Știm deja: unii albesc sau încărunțesc peste noapte. Alții de-a lungul anilor. Unii preferă să-și acopere cu grijă firele sau tot părul alb, alegând culori, mai mult sau mai puțin îndepărtate de nuanțele lor inițiale. Alții preferă să se hrănească din puterea și ascendentul inspirat de părul lor albit și îl lasă ca atare. 

Curentul a prins forță, astfel încât argintiul a devenit o opțiune cromatică inclusiv printre cele mai tinere fashioniste. Însă pentru persoanele care albesc natural problemele sunt altele: părul încărunțit are particularitățile sale cromatice și de textură și cere îngrijiri adecvate, pentru a deveni cu adevărat o sursă de frumusețe și putere. Pe scurt, pentru a nu lăsa părul să devină pur și simplu gri și să te împingă în anonimat, transformă-l într-un argintiu plin de personalitate și strălucire, care te va particulariza și care îți va da putere în fiecare zi și încredere în tine de fiecare dată când te uiți în oglindă! 


wella


O treime dintre femei și jumătate dintre bărbații de peste 60 de ani au păr cărunt și păr alb. Un trend care a fost accelerat de pandemia de Covid, dar care a fost înlocuit de un alt comportament de consum. Oamenii au decis să se placă așa cum sunt și să îmbătrânească cu mândrie, fără să se teamă de noul lor look și de noua lor culoare de păr. 

În acest nou context de lifestyle, Wella Professionals lansează Silver Glow, un nou tratament regenerator pentru obținerea de argintiuri oxidative pentru părul alb, natural. Un nou serviciu care nu implică recurență și nu dăunează părului.


wella


Dacă îți iubești noul argintiu al părului, fă-l să strălucească.

Mulți încep să observe în părul lor zone gălbui de care nu sunt deloc încântați, după cum unii au zone mai albe pe tâmple care le pun probleme.

Pe măsură ce părul devine din ce în ce mai alb, el își poate pierde din volum, din profunzime și nu mai încadrează fața cu profilul pe care purtătorul și l-ar fi dorit. Acesta începe să constate că realmente apare mai bâtrân decât se simte. Aspectul mat și gri este însoțit și de schimbări de textură: părul alb, golit de pigmenți și plin de aer, devine greu de pieptănat, se încurcă, arată vâlvoi.

Noutatea Wella Professionals, True Grey, îți vine în întâmpinare. Creată special pentru părul argintiu, True Grey pune în valoare frumusețea părului alb. ”Se pare că lumea a realizat acum cât de frumos, de autentic poate fi părul grizonant. Și ce sursă de putere poate fi el.“ spune Rossano Ferretti, Wella Professionals Global Ambassador.

În urma anilor de cercetare, Wella Professionals a descoperit peste 400 de nuanțe de păr cărunt și alb. ”Am văzut cum crește, cum se transformă, cum trăiește. Am observat și analizat viața acestui tip de păr. Dar în afară de un păr cărunt, am întâlnit un nou și complex univers de nuanțe, lumini, dimensiuni, umbre și texturi”, adaugă specialiștii Wella Professionals.

Noua gamă True Grey de la Wella Professionals conține 7 Tonere, 1 Activator și 1 Tratament. Da, avem 7 tonere senzaționale, menite să creeze 3 intensități și dimensiuni de culoare: deschise, medii și închise.

True Grey este adaptat și potrivit pentru mai multe tipuri de procentaj de păr alb și cărunt: de la cei care au între 50 și 100 la % păr alb. Noile nuanțe și tonuri revitalizează părul alb natural, dar totodată accentuează culoarea ochilor și tonalitățile pielii.

True Grey de la Wella Professionals integrează o tehnologia patentată Aqua Tone. Aceasta are un pH neutru – 7 – la fel ca și apa pură. Pigmenții folosiți sunt rezultatul unor cercetări de durată: ei mimează perfect culorile naturale și cu trecerea timpul pălesc natural, fără să dea naștere unor efecte cromatice nedorite. În plus, părul nu este atacat și-și păstrează sănătatea. Grație tehnologiei AquaTone, cu pH7, cuticulele firului de păr rămân neatinse, ca urmare părul reflectă lumina în mod natural și… strălucește! Fără amoniac, fără ingrediente de origine animală, fără parfum!

Silver Glow este un tratament inovator oxidativ argintiu, pentru părul cărunt natural. Nu implică vopsire, nu deteriorează părul. În schimb reduce efectul de îngălbenire și lasă părul moale și ușor de aranjat, creează un efect natural tridimensional care conferă părului personalitate și îi permite să încadreze frumos chipul și să îl pună în valoare.


La persoanele care îmbătrânesc, se poate evidenția subtonul pielii: gri, galben sau roșu - sau orice combinație între acestea. La fel, ochii tind să se acopere cu un fel de văl gri, sau capătă o nuanță găbuie, care le răpește din strălucire. Un păr argintiu strălucitor, în nuanța potrivită, îți va pune din nou în valoare atât chipul cât și ochii.

Cere sfatul stilistului tău și strălucește cu părul tău gri natural, fortificat cu puterea Wella Professionals Silver Glow!


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu