Digestie ușoară după o masă copioasă

 

fiterman


Știm cu toții că, mai ales în preajma sărbătorilor, deși ne propunem să mâncăm echilibrat, de multe ori facem abuzuri cu delicii culinare și astfel apar problemele digestive. Indigestie, greață, disconfort gastric, senzație de preaplin sau arsură în capul pieptului, toate îți pot strica bucuria și atmosfera de sărbătoare.

În aceste cazuri, ar fi bine să ai în casă un kit de prim ajutor pentru nevoi digestive de la  Fiterman Pharma.

Iată ce ar trebui să conțină:

Digex Plus - Conține un amestec complex de enzime digestive, ce ajută organismul să facă față suprasolicitării cauzate de mese copioase sau alimentație inadecvată, reprezentănd alegerea perfectă în perioadele de sărbători. Combate eficient indigestia, reduce disconfortul gastric, senzația de preaplin și cea de greață. Contribuie la eliminarea gazelor intestinale și stimulează secreția biliară.

Gastimax Med comprimate - Un dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzația de arsură în capul pieptului, regurgitația acidă, indigestie, tusea și inflamația faringelui și a laringelui (legate de reflux). 

Gastimax Med suspensie orală – Ajută la ameliorarea rapidă a senzației de arsură în capul pieptului. Protejează mucoasa esofagiană de acțiunea acidului gastric, formând o barieră protectoare, ce împiedică refluxul acid.

Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și pe: https://shopfiterman.ro/  

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu