Tinerețe fără bătrânețe pentru pielea ta, cu Aspasia Collagen Beauty!

 

aspasia


Primăvara este perioada în care frumusețea feminină este celebrată. Frumusețea pe care poți să o faci să nu fie trecătoare, frumusețea pe care o poți păstra în ciuda trecerii timpului. Pielea sănătoasă și strălucitoare pe care, nu le vei permite anilor să deseneze linii fine atunci când producția de colagen natural începe să se diminueze. 

Produsă de celule speciale numite fibroblaste, producția de colagen are loc continuu de-a lungul vieții noastre. Cu toate acestea, începând cu vârsta de 25 de ani are loc o scădere a producției de colagen. Structura de colagen devine mai fragilă, ceea ce duce la o slăbire a suportului structural al pielii. Pielea pierde volum și fermitate, începe să se subțieze și să se rideze. Scăderea producției de colagen duce, de asemenea, la pierderea acidului hialuronic care are un impact suplimentar asupra hidratării și supleței pielii.

Cremele și serurile folosite în rutina de îngrijire a pielii, oricâte promisiuni ți-ar face, uneori nu sunt suficiente pentru a stopa procesul de îmbătrânire care începe din interiorul corpului, din straturile mai profunde ale pielii. Iar dacă procesul acesta începe din interior, atunci este evident că acolo trebuie să acționezi, pentru că acolo este nevoie de suplimentare cu colagen și stimularea producției sale în mod natural. Pe de o parte, este necesară adoptarea unei diete echilibrate, bogată în nutrienți, iar pe de altă parte este la fel de necesară completarea acesteia cu ingrediente esențiale pentru reactivarea formării de colagen și acid hialuronic, substanțe care au puterea de a reînnoi aspectul pielii, părului și unghiilor.

Pentru a combate semnele pe care le lasă trecerea timpului, Aspasia Collagen Beauty te ajută să reconstruiești matricea extracelulară constituită, în principal, de colagen și să redai pielii elasticitatea dorită. Aspasia Collagen Beauty este un complex special de colagen și acid hialuronic, îmbogățit cu vitaminele C și E, Zinc și Biotină, sub formă de fiole cu soluție gata preparată, pentru o utilizare facilă și mereu la îndemână. Colagenul lichid din Aspasia Collagen Beauty este absorbit de intestinul subțire pentru ca organismul să beneficieze direct și eficient de proprietățile sale benefice.

Da, ești frumoasă! Aspasia Collagen Beauty te poate ajuta să rămâi așa!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu