Flormar a deschis primul concept – store din România

 


De curând, Flormar, unul dintre cele mai importante branduri de make-up, parte a grupului Rocher Franța,  și-a deschis primul new concept store din România. Produsele au fost așteptate cu nerăbdare de femeile din întreaga țară, pasionate de machiaj și îngrijire personală, care își doresc produse de calitate la prețuri accesibile.


 

Magazinul Flormar din Sun Plaza a fost luat cu asalt de clienți dornici să descopere gama variată de produse, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Evenimentul de lansare a fost unul deosebit, care a atras atât personalități din lumea showbiz-ului, cât și influenceri din domeniul frumuseții și fashion-ului, precum: Andreea Bălan, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Majda, Nasrin, Monica Anghel, Alexandra Ungureanu, Elena Ionescu, Monica Roșu, Larisa Iordache, Roxana Blagu, Alessia, Silvana Râciu.

 

Cele prezente la eveniment s-au putut bucura de machiaje oferite de make-up artistul Raluca Paraschiv, care a creat look-uri personalizate și a oferit sfaturi în alegerea produselor. Fiecare clientă a avut ocazia să primească o consultanță gratuită și să încerce cele mai noi produse de machiaj, adaptate în funcție de tipul și nevoile tenului.

Flormar se remarcă prin oferirea de produse de machiaj profesionale, cu o textură ușoară și rezistență ridicată la transfer, cu o varietate de nuanțe și culori, adaptate pentru orice tip de ten. De asemenea, gama de produse Flormar include și produse de îngrijire a pielii, accesorii pentru machiaj și multe altele.

 

La deschiderea magazinului, clienții au putut profita de reducerile de lansare, precum și de diferite promoții. Magazinele new concept store Flormar oferă o experiență de cumpărături unică, prin design-ul modern și luminozitatea amplă, care permite vizitatorilor să testeze și să compare produsele înainte de a le achiziționa.

 

Flormar este prezent în peste 70 de țări are o experiență de peste 70 de ani în domeniul beauty. Magazinul din Sun Plaza este primul new concept  store din România și cu siguranță va fi un punct de atracție pentru femeile pasionate de frumusețe și îngrijire personală.

 

În curând, Flormar va deschide alte 2 puncte de vânzare monobrand în Centrul Comercial Orhideea și Park Lake.

 

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu