Vizik Allergy – Împotriva alergiilor sezoniere!

 

vizik


Nimic nu pare să fie mai enervant decât senzația că ai ceva în ochi. Dar dacă ochii sunt și roșii, și iritați, deși nu există niciun corp străin în ei, cauza, cel mai probabil, este alergia. Primăvara este sezonul preferat al alergiilor, pentru că unul dintre factorii declanșatori - polenul - este pretutindeni în atmosferă. 

O alergie care face ravagii în rândul a tot mai multor persoane este cea la ambrozie, o buruiană pe bună dreptate detestată de mulți dintre noi. Simptomele acestei alergii sunt complexe, iritația oculară putând să apară independent sau însoțită de alte simptome precum strănut, nas înfundat, secreții nazale apoase, mâncărime în gât, pierderea mirosului, durere de cap, somnolență și oboseală cronică. De asemenea, polenul de ambrozie poate agrava simptomele astmului bronșic, ducând la accese de tuse și respirație șuierătoare.

Pentru a preveni sau limita apariția simptomelor alergiei la polenul de ambrozie, persoanele care suferă de această alergie vor trebui să facă unele schimbări în stilul de viață și să țină cont de câteva lucruri:

Faceți duș și schimbați-vă hainele după ce veniți de afară;

Dacă vă deplasați cu mașina, țineți geamurile închise. De asemenea, când aerisiți casa, luați în considerare posibilitatea montării unui filtru HEPA pentru eliminarea alergenilor din aer;

Purtați ochelari de soare când sunteți în aer liber pentru a evita contactul polenului cu ochii;

Începeți tratamentul împotriva alergiei cu 2-3 săptămâni înainte de debutul perioadei de circulație a polenului (de exemplu, sezonul ambroziei începe la jumătatea lunii iulie și ține până în octombrie, lunile august și septembrie reprezentând vârful);

În cazul in care sunteți alergici, evitați consumul unor alimente care conțin proteine similare celor din ambrozie (banane, pepene galben, miere, castraveți, ceai de mușețel, semințe de floarea soarelui).


Vizik Allergy picături de ochi cu hialuronat de sodiu și ectoină, nu conține conservanți, reduce inflamațiile produse de alergeni, conjunctivei și atenuează disconfortul ocular provocat de polen (dar și de alți alergeni precum praful sau părul de animale). De asemenea, protejează împotriva influențelor novice ale alergenilor și susțin procesul de regenerare a conjunctivei iritate și sensibile, cresc vâscozitatea și au efect calmant. Hialuronatul de sodiu formează un scut de protecție uniform, puternic și de durată pe stratul epitelial al ochiului fără a afecta vederea, iar ectoina atrage și reține umiditatea și stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal. Se recomandă utilizarea Vizik Allergy și preventiv, înaintea apariției simptomelor alergiei sezoniere. Vizik Allergy poate fi utilizat până la 12 luni de la prima deschidere.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu