Vara acesta, pedichiurile metalice, cu diamante lichide și cele cu printuri animale sunt cele mai în vogă

 

opi


Pentru noi, femeile,  grija și atenția la tendințele modei este uneori o obligație a feminității. O linie pe care o urmărim este și designul pedichiurii. Care sunt tendințele sezonului? Iată:


Trendy Designs pentru 2023

Imprimeurile la modă pentru pedichiură sunt dincolo de imaginație, dar elementul comun este designul pe unghia degetelor mari. Un alt aspect? Modelele geometrice rămân în trend: dungi, puncte polka, forme abstracte. Temele marine sunt, de asemenea, populare: scoici, pești, ancore, palmieri etc. Desigur, fluturii, libelulele, florile, inimile, arcurile și penele rămân în prim-plan și în acest sezon. Modelele de animale, de asemenea, nu își pierd relevanța.

Să nu uităm nici de lacul de unghii roșu: atât de sexy! 


opi


Pedichiura metalică

„Pedichiura metalică este, una dintre cele mai populare în acest sezon. Aceasta poate fi realizată prin aplicarea unui strat de lac special, care dă efectul unei suprafețe metalice sau prin utilizarea foliei. Astfel de unghii vor oferi o imagine luxoasă. În plus, pentru a crea o pedichiură în noile tendințe, iubitorii de elemente decorative luminoase și strălucitoare folosesc pietre, mărgele, perle, decor metalic”, explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

Manichiură și pedichiură în același stil

În an acest an, manichiura și pedichiura în același stil sunt puse în evidență. Nu ezita să păstrezi aceeași linie și același ton de culoare. E mereu pe val!

Pedichiura french rămâne un clasic

Francezii nu părăsesc niciodată topul  tendințelor în materie de unghii. Stilul french arată perfect atât pe unghiile mâinilor, cât și pe cele de la picioare. Ce e nou însă? Ei bine, unghiile french colorate câștigă tot mai multă popularitate, astfel că acest stil de pedichiură este considerat la modă astăzi. Galben, verde, albastru, portocaliu sau violet sunt printre cele mai apreciate nuanțe în acest sezon. În plus, fiecare unghie poate fi decorată într-o nuanță diferită.

Elemente de geometrie și abstract


opi


Acesta este un design strict, dar surprinzător de frumos. În acest caz, modelele sub formă de dungi, zig-zaguri, puncte și figuri geometrice sunt cele care ies în evidență. Designul poate fi atât expresiv, cât și restrâns. Modelele vor arăta neutre în combinație cu culori calme folosite pentru pedichiura acestui sezon. În tendințe: oja albă, cafea, gri sau bej. Fanii ilustrațiilor creative ar trebui să acorde prioritate culorilor neonului. Ele vor arăta interesante în tandem cu un lac alb-negru.

O combinație frumoasă este cea care se creează între modele abstracte și motive florale. Designul poate fi completat cu elemente de folie. Geometria și abstractizarea arată nu mai puțin impresionant în tandem cu ombre și tehnica franceză.

Ce zici de un design neobișnuit? Încearcă fulgii Yuki!

În exterior, aceștia seamănă cu fulgii de zăpadă. Aceasta este o opțiune incredibilă de design pentru pedichiura lui 2023. O altă opțiune care nu trebuie uitată este „diamantul lichid". Pulberea în acest caz poate fi atât de dimensiuni foarte mici, cât și de dimensiuni mari. Particulele sale strălucesc foarte frumos, obținându-se un design fermecător.

Optează pentru o pedichiură „caviar"

O astfel de ofertă „apetisantă" va înnebuni lumea din jurul tău. Nici tu nu vei sta deoparte și vei continua să-ți admiri în mod constant degetele de la picioare, deoarece acest tip de design va arăta foarte original și neobișnuit. Pentru a-l crea, ai nevoie de bile metalice sau din plastic și mărgele de diferite dimensiuni și culori: colorate, albe, metalice și mamă de perle.

Indiferent spre ce optezi, fii în pas cu noile tendințe și strălucește în fiecare zi!


KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu