3 proceduri care îți subțiază silueta

 

tratament corporal



       Te pregătești să pleci în vacanță sau pur și simplu vrei să arăți perfect în rochia ta preferată? Cu toate acestea, la o simplă privire în oglindă descoperi îmbufnată, că celulita şi-a făcut culcuş fie pe picioare, fie pe abdomen. Ba chiar mai mult decât atât: aspectul neplăcut de coajă de portocală a ajuns mai departe, pe pielea de pe braţe sau din zona posteriorului. Într-un cuvânt: o mare tragedie!


       Și acum, ce vei face? Te vei refugia de supărare în prima cutie cu înghețată sau vei devora o ciocolată întreagă? Stop! E vremea să iei măsuri cât mai urgent! Și nu, nu e nevoie să te înfometezi sau să practici sport până la epuizare. Un program echilibrat de viață include, de asemenea, urmarea unor proceduri care vin atât în ajutorul corpului, cât și al minții, oferindu-ți o serie de beneficii pentru a te putea simți bine cu tine sau...în pielea ta!

       Vestea bună? La o altitudine potrivită (330–380 m), într-o zonă de un farmec deosebit, cu dealuri împădurite cu fag, brad, stejar, molid şi salcâm, stațiunea Băile Govora te invită să experimentezi combinația ideală pentru sănătatea și bunăstarea trupului, minții și a sufletului: un aer special, puternic ozonat și ape pure minerale. Dincolo de zona de tratamente și proceduri, în inima hotelului Palace se află zona Spa, locul magic ce oferă oaspeților acele momente atât de căutate: relaxare și vitalizare.

Și tot aici, găsești leac pentru problemele supărătoare ale pielii.

Descoperă 3 proceduri care îți subțiază silueta și îți oferă cele mai frumoase amintiri din vacanță:


tratament corporal


1. Herbalsauna

       Știi ce este Helbalsauna? Ai încercat vreodată această procedură? Ei bine, Herbalsauna este o saună umedă, caldă, individuală, confecționată din lemn de cedru care îți oferă sănătate, tinerețe și frumusețe prin expunerea corpului la un amestec de vapori de apă saturați, în combinație cu plante medicinale și uleiuri esențiale, 100% naturale.

Mai mult decât atât, Herbalsauna este momentul tău de relaxare și revigorare, o terapie naturală cu beneficii unice. Aceasta combină beneficiile saunei umede, ale lemnului de cedru siberian și ale plantelor medicinale, pentru a-ti oferi clipe de răsfăț, o stare de bine și, nu în ultimul rând, un tratament pentru diverse afecțiuni cronice.

Concret, cum te ajută Herbalsauna să obții silueta mult dorită?

       Unul dintre primele efecte benefice ale acestui tip de saună constă în creșterea rezistenței la schimbările de temperatură, urmată de toate acele avantaje pe care sauna clasică le oferă. Prin urmare, datorită acțiunii transpirației, acest tratament este util pentru purificarea pielii, întărirea sistemului imunitar, facilitarea circulației sângelui. Acesta din urmă este esențial pentru a contracara celulita.

Așadar, atunci când scopul tău este să-ți subțiezi silueta și să elimini sau să diminuezi celulita cu ajutorul Herbalsaunei, poți alege proceduri precum: Detoxifiere; Siluetă și celulită ( cu efect în retenția de lichide, diminuarea grăsimii, conturarea siluetei); Regenerator și fermitate a pielii; Remineralizant, stimulator, revigorant.


tratament corporal


Lasă-te învăluită de căldura umedă și răsfață-ți simțurile cu aromele fine ale amestecurilor de plante medicinale și uleiuri esențiale!

În ce constă o astfel de procedură?

Fiecare procedură conține un număr de 3-5-7 băi zilnice în sauna caldă, individuală, în asociere cu consumul zilnic al ceaiurilor de băut, al tincturilor sau cu utilizarea de creme și uleiuri de masaj. Astfel, dacă vei alege, de exemplu, procedura SILUETĂ și CELULITĂ HERBALSAUNA, aceasta va consta într-o schemă formată din: Ceai de baie cu efect în combaterea celulitei și a retenției de lichide, pentru diminuarea grăsimii, remodelant în conturarea siluetei, cu acțiune drenantă și de îmbunătățire a fermității pielii în amestec (mesteacăn, soc, crețișoară, cicoare, păpădie, salvie, viță de vie, fasole teci), câte 20 de grame de amestec/procedură + Ulei esențial de cedru, fenicul, iederă (amestec), câte 20 de picături adăugate în plantele din Herbalsauna.

2. Saună: cu infraroșu și umedă

       Pe lângă sauna umedă combinată cu plante medicinale, în lupta cu celulita și kilogramele în plus, de ajutor poate fi și Sauna cu infraroșu. De altfel, aceasta este ideală pentru persoanele care nu pot suporta căldura, deoarece ea emite raze ce încălzesc direct corpul, fără a crește temperatura din interiorul încăperii. Încălzind direct pielea, mușchii și întregul organism, infraterapia determină o transpirație mai intensă decât sauna normală, eliminând astfel mai bine toxinele din corp. Important: Transpirația conține 75-80% apă și 20-25 % grăsimi, substanțe toxice, metale grele, săruri, acizi. Efectul? Relaxează, reduce stresul, întărește imunitatea, atenuează durerea.

       Sauna umedă sau sauna cu aburi simplă, fără adaos de plante și uleiuri esențiale, înfrumusețează pielea și curăță corpul de toxine. Astfel, sub efectul aburilor, porii se dilată. În plus, aburul este recomandat persoanelor predispuse la retenția de apă, la probleme cu circulația și dificultăți de respirație. De asemenea, sauna umedă este indicată si pentru reabilitarea musculară, chiar și după pierderea unor kilograme.

Totodată, acest tip de saună oferă un beneficiu în plus față de sauna uscată, prin inhalarea de aburi care ajută la atenuarea congestiei, inflamației și tusei cauzate de alergii și de alte probleme respiratorii.

3. Împachetare generală sau locală cu nămol sapropelic

       Și nu în ultimul rând, atunci când obiectivul tău este să scapi de câteva kilograme și să-ți remodelezi silueta, ia în calcul și împachetările cu nămol sapropelic. Atuul acestuia? Nămolul puternic hidratat este bogat în substanțe minerale (Fe, Cl, Mg, Na, Ca), hidrogen sulfurat/sulfuri și substanțe organice (componente bituminoase estrogen-like, vitamina B12 și aminoacizi), cu acțiune benefică asupra pielii.

În ce constă procedura? Nămolul este aplicat pe tot corpul sau doar pe zonele afectate, la temperatură de 40-45 grade C, în strat de diferite grosimi, în funcție de consistența nămolului, și lăsat apoi să acționeze timp de 15-20 de minute. 

Cât despre efectele obținute... 

       Sunt remarcabile beneficiile împachetării cu nămol: eliberarea endorfinelor, cu scăderea intensității diferitelor dureri, încetinirea procesului de îmbătrânire, eliberarea toxinelor din organism, îmbunătățirea mobilității  articulare.

Acum că ai aflat secretul frumuseții și al unei siluete perfecte pentru vacanță, ia măsuri cât mai repede și bucură-te de cea mai frumoasă vacanță de vară!

Te așteptăm la Băile Govora!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu