Pielea ta are nevoie de protecție solară medicalizată!

 

uriage



O piele frumoasă înseamnă, mai presus de toate, o piele sănătoasă și protejată de soare tot timpul anului. Află cum o poți îngriji corespunzător cu ajutorul produselor medicalizate. Beneficiile lor sunt demne de luat în calcul!

Pielea noastră, mai cu seamă cea a feței, este expusă la razele UV tot timpul anului, indiferent de anotimp. Mai surprinzător este faptul că 70%, expunerea la raze UV are loc în afara vacanțelor de vară. Nu ai fi zis, nu-i așa? 

Razele UV: un pericol permanent, mereu în preajma noastră

Da, este foarte adevărat, pericolul razelor UV este cât se poate de prezent în viața noastră: 80% din razele UV pot pătrunde prin norii ușori, ceață și pâclă, în timp ce, 50% din expunerea la UVA provine de la lumina reflectată, chiar și atunci când stăm la umbră. Ceea ce explică și cele 10. 000 de noi cazuri de melanom detectate în fiecare an.


uriage


În ceea ce privește riscurile în caz de expunere la radiații, o expunere prelungită și în mod repetat la razele UV și la lumina albastră ne poate provoca daune pe termen scurt (piele vizibil afectată, riduri, pete) și daune pe termen lung (fotoîmbătrânire accelerată, daune periculoase la nivel celular, ADN și cromozomi).

Riscurile în caz de expunere la soare există și nu trebuie subestimate. Și în acest caz, o expunere prelungită și în mod repetat la razele UV și la lumina albastră ne poate provoca daune pe termen scurt (arsuri solare și îngroșarea pielii) și pe termen lung (cancer de piele, piele îmbătrânită prematur, pete).

Lumina albastră și razele infraroșii pătrund și ele adânc în piele, dar au o energie mai scăzută. Și totuși, pe termen lung, toate aceste radiații provoacă îmbătrânirea pielii prin distrugerea fibrelor de colagen și elastină și prin mutațiile la nivelul ADN-ului, declanșând multiplicarea celulelor canceroase. De fapt, 1 din 3 cazuri diagnosticate de cancer este cancer de piele. 90% se dezvoltă în carcinom, iar restul de 10% sunt tumori maligne numite melanom. Este evident: avem nevoie de o protecție solară zilnică, cu o soluție adaptată fiecărui tip de piele!

De ce pielea are nevoie de protecție?

Pielea ne protejează corpul, însă factorii nocivi pot avea un impact asupra stării sale și îi pot afecta apărarea naturală. Mai departe, lucrurile se complică, astfel că devenim predispuși la răniri și infecții, iar starea noastră generală de sănătate ajunge să fie afectată.

Ce este „protecția solară medicalizată’’?

Este o formă de protecție solară, externă, cu un grad foarte ridicat de acoperire împotriva razelor scurte și lungi UVB-UVA, evaluată clinic din punct de vedere al eficacității și toleranței în cazul persoanelor cu risc prezent la expunerea la soare. Acest tip de protecție este recomandată persoanelor care au nevoi speciale ale pielii și trebuie să se ferească de soare.

• Piele sensibilă sau cu intoleranță la soare: persoane cu pielea deschisă la culoare (Fototip 1 - 3), piele intolerantă la radiațiile UV, boli agravate de expunerea la soare, toxicități și alergii induse de medicamentele fotosensibilizante, pacienți deja afectați de keratoză actinică, istoric familial sau personal de cancer de piele;

• Situații cu risc ridicat: Ocupații cu activitate în aer liber, cu risc crescut de cancer de piele (ex: fermieri, navigatori etc).

O protecție garantată se obține cu doza corectă de produs - Cea mai bună îngrijire solară protejează pielea doar dacă se aplică o cantitate suficientă. „Doza potrivită” a unui produs de îngrijire solară este de 2 mg/cm² de piele, o cantitate de cremă solară de mărimea unei mingi de golf pentru a acoperi întregul corp. Dacă alegi un produs de pulverizare (spray sau ulei), sunt necesare 10 până la 15 pulverizări pe zonă pentru a proteja corect pielea. În schimb, dacă aplici mai puțin produs decât este recomandat, protecția solară va fi, evident, redusă. De aceea, este bine să alegi mereu protecție mare, sau foarte mare.

BARIÉSUN - produse de protecție solară medicalizată

INOVAȚIA URIAGE: Ultra Protecție pentru prevenirea deteriorării celulare și fotoîmbătrânirii induse de razele UV și lumina albastră. 

BARIÉSUN 100 oferă o protecție triplă asigurând totodată niveluri foarte înalte de fotoprotecție împotriva razelor UVA și UVB lungi și scurte, grație unui complex de filtre chimice foarte eficiente, de ultimă generație și fotostabilitate optimă. BARIÉSUN 100 previne deteriorarea celulelor și foto-îmbătrânirea.

Studiile clinice demonstrează eficacitatea acestui produs:

100% fotoprotecție eficientă: Edeme

100% toleranță

100% conformitate

8 ore de hidratare

De asemenea, BARIÉSUN 100 este un produs care s-a dovedit foarte popular la pacienți, având o formulă conformă:

100% ușor de aplicat

95% textură plăcută

91% fără peliculă albă pe piele

100% non-lipicios

82% non-gras

86% non-comedogenic

BARIÉSUN 100 FLUID PROTECȚIE EXTREMĂ SPF 50+ (50 ml) – Oferă protecție UVB-UVA foarte ridicată și contribuie la prevenirea leziunilor pielii cauzate de UV. Textură este lejeră, cu finisaj uscat și invizibil, fără parfum, rezistent la apă. Ingrediente active specifice: Complex Anti-UVA -UVB, Brevet Telomers Protect & Bariesun, Apă Termală Uriage, vitaminele C & E, aquaspongine.

Nota Bene: Reaplică frecvent BARIÉSUN 100, minimizează expunerea la soare, nu expune copiii și bebelușii direct la razele soarelui și evită contactul cu ochii.

Dacă ai o piele intolerantă, atunci optează pentru CREMA MINERALĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ SPF 50+ (100 ml). Aceasta asigură o protecție foarte ridicată UVB-UVA. Nu lasă urme pe piele, nu este lipicioasă sau comedogenică. Mai mult de atât, crema nu conține parfum sau conservanți. Formulă rezistentă la apă. 

Ingrediente active specifice: Complex 100% mineral anti-UVA-UVB (titanium dioxide, zinc oxide), Apă Termală Uriage, vitamina E, aquaspongine. Crema minerală este recomandată de la 6 luni, inclusiv pentru femeile însărcinate.

Produsele din gama URIAGE BARIÉSUN sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

 

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu