Retailerul internațional de modă Primark lansează o nouă colecție capsulă pentru a sărbători filmul eveniment al acestei veri Barbie The Movie




primark barbie


București, 12 iunie 2023 – Pentru Primark, retailer internațional de  modă, vara aceasta este roz, inspirată de lansarea colecției Barbie The Movie, care va ajunge în magazine în luna iulie, odată cu lansarea filmului Warner Bros. Pictures în cinematografele din întreaga lume. Colecția capsulă introduce imprimeuri și modele care vor aduce un plus de inspirație tuturor celor care iubesc trend-ul Barbiecore™, implicit filmul Barbie® și stilul iconic Barbie®, pe care toate generațiile îl cunosc.

Concepută pentru a pune în valoare celebrul logo Barbie® Land, colecția oferă o varietate de piese de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, cât și accesorii, produse de beauty și obiecte home & deco. Stilul vestimentar Barbie aduce în atenție rozul inconfundabil cu accente de neon și note subtile de glam. Din colecție nu puteau lipsi emblematicele costume de baie Venice Beach Barbie și pantalonii scurți Ken, toate acestea acestea vă așteaptă de luna viitoare în magazinele Primark.


primark barbie


Ca de obicei, Primark continuă să aducă în magazinele sale îmbrăcăminte modernă la prețuri accesibile, iar colecția Barbie The Movie oferă o gamă de produse la prețuri care variază între 12 lei și 80 de lei, astfel încât toată lumea să poată sărbători stilul Barbie în această vară.


primark barbie


Sarah Jackson, Director of Licensing, a declarat: “Suntem încântați de parteneriatul cu Mattel pentru lansarea colecției noastre Barbie The Movie. Barbiecore™,  este un trend care se răspândește în întreaga lume și suntem bucuroși să le putem oferi clienților noștri haine și accesorii cu licență - îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii -, obiecte de lifestyle, inclusiv emblematicele ținute Venice Beach. Colecția marchează prima noastră colaborare cu Mattel, pentru care am avut o abordare strategică, începând cu etapa de creație și continuând în producție. Lansarea acestei colecții fantastice concomitent cu cea a viitorului film Warner Bros. Barbie va fi cu siguranță momentul de stil al acestei veri și nu avem nicio îndoială că va fi un succes.”


primark barbie


În trend-ul Barbiecore™, Primark are ceva de oferit pentru toată lumea, de la lumânări în formă de patine cu rotile și până la pahare strălucitoare asortate costumelor de baie sau ținutelor Barbie și Ken. La fel ca însăși Barbie, clienții noștri pot fi orice își doresc să fie.


primark barbie


Colecția va fi  disponibilă în magazinele Primark din București, localizate în ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, începând cu luna iulie.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu