FRESH BEE bunătăți în gama pentru hidratarea pielii tinere Aqua Beelicious de la APIVITA

 

apivita



Inspirată de natură și albine, APIVITA, anunță lansarea a două produse noi în cadrul colecției AQUA BEELICIOUS: Crema Colorantă cu SPF 30 și Tonicul cu Probiotice pentru hidratarea intensă a pielii tinere.  

Hidratare infuzată cu flori și miere. 

Lansată în 2019, gama AQUA BEELICIOUS a debutat cu patru produse de îngrijire destinate generației tinere, cu note florale delicate, extract de polen și miere aurie. Obiectivul acestora a fost de a hidrata intens, de a reduce micile imperfecțiuni, de a revitaliza și lumina pielea. Misiunea odată îndeplinită, cercetătorii eleni au creat încă două produse care vin în completarea ritualului de îngrijire al tinerilor iubitori de cosmetice naturale.


apivita


Fă cunoștință cu noile vedete ale gamei AQUA BEELICIOUS: 

CREMA FLUIDĂ cu SPF 30 – pentru strălucire hidratantă

Această cremă colorantă cu SPF 30 este special concepută pentru a oferi protecție ridicată împotriva razelor UV dăunătoare, în timp ce acoperă delicat și uniform imperfecțiunile pielii și oferă un finish mătăsos grație mineralelor naturale.


apivita


Pe bază de ingrediente active extrase din fuziunea florală și miere, această cremă activează genele care asigură transportul eficient al ingredientelor hidratante în piele și stimulează proliferarea celulară, creând o barieră bine structurată. Ea totodată protejează pielea față de agresiunea creată de mediul înconjurător și o revitalizează.

Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele, este non-comedogenic și reprezintă o bună bază pentru machiaj. Este testat dermatologic și conține 86% ingrediente naturale. (20-30 ani)

LOȚIUNE TONICĂ îmbogățită cu probiotice – pentru uniformizare și hidratare 


apivita


Este un produs ideal pentru hidratare, ce previne și reduce imperfecțiunile, calmează iritațiile și restabilește echilibrului microbiom al pielii. El contribuie la hidratarea pielii cu ajutorul fuziunii florale, a extractului de miere și z zaharurilor naturale. Totodată, acesta activează genele care asigură transportul ingredientelor de hidratare către piele și stimulează proliferarea celulară, generând o barieră cutanată bine structurată. Hidratarea este imediată și pe termen lung grație zaharurilor, iar bariera de protecție a pielii este întărită prin intermediul NMFs și a acidului hialuronic. Probioticele activează mecanismele de protecție ale pielii, prevenind imperfecțiunile, calmează iritațiile și refac echilibrul florei pielii.

Produsele Apivita se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Preț recomandat: Crema Fluida cu SPF – 97 de lei și Loțiunea Tonica – 72 de lei

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu