Secretul tenului fin ca o petala de trandafir


sabon


 

Descopera noile produse Sabon pentru ingrijirea fetei!

Exfoliant de fata 2 in 1 Comforting Rose

Apa botanica hidratanta Comforting Rose

Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri


O curatare a tenului confortabila

Cu noile exfoliante SABON

Bucura-te de senzatia de „piele noua“ cu ajutorul efectului unic de curatare si netezire marca SABON!

Exfoliant de fata 2 in 1 Comforting Rose

Curatare si netezire intr-un singur pas


sabon


Un legendar produs SABON a fost acum reinterpretat, pentru o noua experienta parfumata. Formula unica purifica delicat pentru a indeparta instantaneu murdaria zilnica, poluantii si machiajul si pentru a dezvalui o piele mai fina, cu aspect mai luminos. Formula extrem de blanda face din exfoliantul acesta delicat produsul perfect pentru toate tipurile de piele – chiar si pentru cea uscata si sensibila.

Formula sa minunat de bogata concentreaza o combinatie de ingrediente active naturale care te vor face sa arati si sa te simti uimitor: granule exfoliante de jojoba, minerale de la Marea Moarta, trandafir de Jericho si unt organic de shea care lucreaza in armonie pentru a curata delicat, mentinand in acelasi timp nivelul de hidratare al pielii.

Zi dupa zi, textura pielii se transforma: devine mai fina, mai stralucitoare si mai supla.

O textura transformatoare, multi-senzoriala


sabon


Bucura-te de o experienta senzoriala cu o textura inovatoare de gel in lapte. Cand intra in contact cu apa, textura gelului se transforma intr-una laptoasa, pentru a oferi o curatare eficienta, pentru a netezi delicat tenul si pentru a oferi pielii un confort incomparabil, fara a o priva de hidratarea atat de necesara. Rezultatul: pielea ta este perfect curatata; tenul tau arata proaspat si stralucitor.

Un parfum reconfortant, natural, ce rasfata simturile

Imbunatateste-ti experienta de ingrijire a tenului cu o aroma incantatoare, care sa-ti rasfete sufletul. Alinta-ti simturile cu un parfum invaluitor, 100% natural, obtinut din ulei esential pretios de trandafir de Damasc: inspirat de aromoterapie, aminteste de un trandafir proaspat cules intr-o dimineata plina de roua.


sabon



Completeaza-ti ritualul de frumusete

Ofera-ti o experienta de ingrijire a tenului luxoasa utilizand exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose, in combinatie cu noua apa botanica hidratanta Comforting Rose, pentru a curata, netezi si hidrata pielea in timp ce-ti induc o stare de bine.


Nou! Apa botanica hidratanta Comforting Rose


Tonifica, hidrateaza si improspateaza pielea

Bucura-te de toate beneficiile naturii cu aceasta apa botanica minunata si reconfortanta, obtinuta prin distilarea cu abur a petalelor de trandafir de Damasc, pentru a oferi pielii hidratare si prospetime si a rasfata simturile. Te vei indragosti de textura usoara, tip spray, ce racoreste instantaneu. Ideala pentru indepartarea reziduurilor de machiaj si restabilirea echilibrului pielii dupa demachiere; poate fi folosita ca toner sau ca mist hidratant, pentru a improspata pielea in timpul zilei. Mirosul imbietor de trandafiri proaspeti, de origine 100% de origine naturala, ofera o senzatie de confort si bunastare, pentru a-ti completa experienta unui adevarat tratament facial de lux.

Reimprospateaza-ti si hidrateaza-ti pielea! Dezvaluie stralucirea tenului cu noul gel hidratant cu apa de trandafiri!

O noua textura-gel racoritoare

Dupa lansarea cremei hidratante Rose Soft in 2022, SABON introduce Rose Water Gelée, un nou hidratant de zi si de noapte pentru o experienta senzoriala fara precedent. Rasfata-te cu o textura-gel racoritoare si hidratanta cu parfum invaluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspat culesi intr-o dimineata plina de roua. Potrivita pentru toate tipurile de piele si special conceputa pentru tenul mixt sau gras, textura usoara, fara ulei, se absoarbe rapid, fara a lasa un finis lipicios sau gras.

Hidrateaza, umple si inmoaie

Descopera o metoda de ingrijire zilnica a pielii ce stimuleaza efectul de stralucire pentru a dezvalui o piele cu aspect sanatos, luminoasa ca picaturile de roua. Formula revigoranta, fara ulei, lasa pielea divin hidratata, improspatata si stralucitoare. Zi dupa zi, pielea devine mai luminoasa, mai uniforma si mai plina.

O selectie atenta de ingrediente naturale

SABON a combinat trei ingrediente naturale – apa organica de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moarta, emblematice la SABON, si gelul organic de Aloe Vera – pentru a te insoti intr-o calatorie extraordinara. Fabricata cu ingrediente de origine 99% naturala, acest delicios produs de ingrijire a tenului ofera instantaneu pielii o stralucire proaspata, de roua, in timp ce aroma naturala de trandafir de Damasc alinta simturile.


sabon


Apa organica de trandafiri de Damasc

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera de protectie a pielii, pentru a evita pierderea apei.

Minerale de la Marea Moarta

Bogate in mod natural in micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta sunt o sursa de vitalitate pentru piele, pentru a o mentine sanatoasa si stralucitoare in mod natural.

Extras de aloe vera organic

Aloe vera organica retine umiditatea in piele, pentru a o mentine hidratata si supla.

Dezvaluie stralucirea naturala a tenului cu produsele de ingrijire pentru zi si noapte de la SABON!


Linia de ingrijire a fetei Glow


Viziunea noastra despre stralucire


La SABON, credem ca stralucirea este o senzatie, o atitudine si un sentiment de bunastare care vine din interior.

Acesta este motivul pentru care ne-am imaginat un ritual de frumusete interioara si exterioara care nu numai ca face pielea sa arate sanatoasa si frumoasa, ci si stimuleaza emotiile pozitive care imbunatatesc, in timp, atat calitatea vietii, cat si pe cea a pielii.

Cele patru dimensiuni ale stralucirii pielii

1-DETOXIFIERE

Sare de trandafiri pentru sauna faciala

2-STIMULARE

Mist hidratant pentru fata cu trandafir de Damasc

3-REGENERARE

Ser de fata cu trandafir de Damasc

4-HIDRATARE

Crema de fata hidratanta cu trandafir de Damasc


NOU! Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri


Linia noastra de produse pentru ingrijirea tenului Glow Face Care este certificata organic* cu eticheta COSMOS de catre ECOCERT, o organizatie franceza independenta si de renume mondial.

Certificarea stricta a ECOCERT garanteaza o abordare responsabila in toate etapele crearii produsului: materii prime, productie si ambalare.

Astfel, gama Glow Face Care indeplineste urmatoarele criterii:

• Cel putin 95% ingrediente de origine naturala

• Cel putin 95% din totalul ingredientelor pe baza de plante din formula provin din agricultura ecologica

• Cel putin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

• Ambalaje ecologice si productie ecologica

*Cu exceptia celor din sarea pentru sauna faciala


O combinatie unica de Minerale de la Marea Moarta si Trandafir de Damasc organic


Proprietatile vindecatoare ale mineralelor de la Marea Moarta

La SABON, am surprins proprietatile vindecatoare ale Marii Moarte pentru a ne imagina un ritual senzorial eficient de ingrijire a fetei. Bogate in mod natural in 21 de micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta sunt o sursa unica de vitalitate a pielii, deoarece stimuleaza metabolismul celular si promoveaza echilibrul pielii. In plus, ajuta la refacerea pielii si la mentinerea sanatatii si stralucirii naturale.

Beneficiile de infrumusetare ale trandafirului de Damasc

Cunoscut si sub denumirea de „Regele Florilor”, trandafirul de Damasc are un parfum intens, invaluitor, utilizat pe scara larga in parfumerie. Rara si pretioasa, aceasta floare unica care infloreste doar o data pe an, la inceputul verii, are proprietati incredibile de ingrijire a pielii. Din trandafirul de Damasc folosim diferite parti, deoarece fiecare extract are propriile sale beneficii specifice.

Alege-ti textura hidratanta preferata cu care sa-ti rasfeti pielea

Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri

• Textura de gel fara ulei, cu absorbtie rapida si racoritoare.

• Pentru toate tipurile de piele. Special conceputa pentru tenul gras pana la mixt.

• Se poate folosi pe tot parcursul anului, mai ales in sezonul cald.

Crema de fata hidratanta cu trandafir de Damasc

• Textura placuta cu un finis catifelat

• Pentru toate tipurile de piele. Special conceputa pentru pielea uscata pana la foarte uscata.

Bucura-te de noul tau ritual de frumusete de la SABON!


PAS 1: CURATA

Exfoliant de fata 2 in 1 Comforting Rose

Imbogateste-ti ritualul de curatare a fetei cu noul exfoliant delicat 2 in 1 Comforting Rose. Inspirat de aromoterapie, contine unul dintre cele mai pretioase uleiuri esentiale, de trandafir de Damasc, pentru a-ti eleva starea de spirit.

O textura unica de gel se transforma intr-una laptoasa atunci cand intra in contact cu apa, oferind o curatare si o netezire eficiente. Formula este imbogatita cu un amestec minunat de ingrediente naturale: seminte de jojoba, minerale de la Marea Moarta, trandafir de Jericho si unt organic de shea care lucreaza in armonie pentru a-ti curata delicat pielea, mentinandu-i in acelasi timp nivelul de hidratare – chiar si dupa clatire.

Maseaza pe pielea umeda si vezi cum se intampla magia: formula inovatoare, parfumata in mod natural cu ulei esential pretios de trandafir de Damasc, curata si netezeste pentru a indeparta celulele moarte si a elibera porii. Acum pielea ta este perfect curatata; tenul tau arata proaspat si stralucitor!

Pielea ta va iubi

✓ Ingredientele de origine 99% naturala

✓ Formula vegana

✓ Textura unica de gel-in-lapte

✓ Efectul 2 in 1: curata si netezeste pentru a indeparta celulele moarte si a elibera porii

✓ Senzatia imediata de confort

✓ Parfumul natural din ulei esential pretios de trandafir de Damasc

✓ Eficient pentru toate tipurile de piele, dar special creat pentru pielea uscata si sensibila


Reteta secreta


TRANDAFIR DE JERICHO


Beneficiile pentru piele ale Trandafirului de Jericho te vor face sa infloresti! Un sistem complex de zaharuri naturale ajuta la revitalizarea pielii uscate prin retinerea umiditatii si stimularea metabolismului celular.

MINERALE DE LA MAREA MOARTA

Bogate in mod natural in minerale si micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta sunt o sursa unica de vitalitate a pielii.

SEMINTE DE JOJOBA

Pentru un ten stralucitor in mod natural, granulele de jojoba indeparteaza usor celulele moarte si curata porii - adio microplastice poluante!

ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIR DE DAMASC

Rar si pretios, uleiul esential extras din floarea trandafirului de Damasc este bogat in antioxidanti.

UNT DE SHEA BIOLOGIC

Bucurate de beneficiile naturale ale acestui superaliment pentru piele. Bogat in acizi grasi si vitamine, untul de shea este cunoscut pentru proprietatile sale hranitoare, catifelante si reparatoare. De asemenea, ajuta la protejarea pielii uscate.


Ce spun femeile

100% spun ca pielea lor s-a simtit imediat supla si neteda*

100% spun ca echilibrul natural al pielii este pastrat*

96% spun ca pielea lor este imediat reconfortata*

* Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, realizat pe 27 de femei in peste 28 de zile.


Cum se utilizeaza

Aplica produsul cu mainile curate si uscate. Maseaza usor pe pielea umeda si clateste.

Completeaza-ti ritualul de frumusete cu apa botanica de trandafiri.


Sfaturi de frumusete

Ai grija si de pielea delicata a gatului si decolteului! De doua ori pe saptamana, foloseste exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose pe decolteu, pentru un efect bland de curatare si netezire. Pentru rezultate mai bune, nu uita sa aplici crema hidratanta preferata imediat dupa tratamentul de exfoliere.


Descopera gama de exfoliante 2 in 1 pentru fata de la SABON!


Exfoliant 2 in 1 pentru fata Menta Energizanta

Curata & netezeste + plus un efect de racorire si energizare

Exfoliant 2 in 1 pentru fata Lavanda Relaxanta

Curata & netezeste + efect de calmare a tenului


Apa botanica hidratanta Comforting Rose

Ofera fetei tale un strop de magie cu ajutorul acestui spray reconfortant cu apa botanica hidratanta cu parfum natural. Extras din petale de trandafir prin distilare traditionala cu abur, pentru a pastra calitatile esentiale ale florii.

Te vei indragosti de formula usoara, care ofera pielii hidratare si o senzatie imediata de prospetime. Ideala pentru a indeparta reziduurile de machiaj si pentru a restabili echilibrul pielii dupa demachiere, apa botanica Conforting Rose poate fi folosita atat ca tonic, cat si ca mist hidratant, pentru a reimprospata pielea in timpul zilei.

Inspirat de aromoterapie, parfumul de trandafir stimuleaza starea de spirit si ofera un efect reconfortant ideal pentru a-ti completa rutina de curatare.

Utilizeaza acest mist revigorant ca atare sau dupa curatarea tenului cu exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose, pentru a-ti hidrata pielea si a maximiza efectele benefice ale trandafirului de Damasc.


Pielea ta va iubi

✓ Ingredientele de origine 99% naturala

✓ Formula vegana

✓ Textura usoara

✓ Beneficiile de hidratare

✓ Senzatia imediata de prospetime si confort

✓ Ideal pentru a indeparta resturile de machiaj si pentru a restabili echilibrul pielii dupa curatare

✓ Obtinut din petale de trandafir de Damasc distilate, cu beneficii reconfortante

✓ Fara parfum

✓ Pentru toate tipurile de piele. Special conceput pentru pielea delicata.


Reteta secreta

APA DE TRANDAFIRI DE DAMASC ORGANICA


Apa de trandafiri de Damasc este bine cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera pielii, pentru a evita pierderea apei.

Ce spun femeile

96% spun ca tenul lor este mai proaspat*

* Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica pe 28 de femei in peste 21 de zile.


Cum se utilizeaza

Pulverizeaza pe toata fata cu ochii inchisi sau aplica produsul cu un tampon de bumbac. Nu este nevoie sa clatesti.

Ca tonic: foloseste spray-ul dupa demachiere, dar inainte de ser sau crema de fata.

Ca mist racoritor: aplica pe pielea curatata oricand - vara, in timpul calatoriilor sau dupa sport.

Utilizeaza dimineata ca atare sau dupa folosirea exfoliantul 2 in 1 pentru fata Comforting Rose, pentru a te bucura de beneficiile de stimulare a starii de spirit ale trandafirului de Damasc: respira adanc pentru a-ti eleva mintea si spiritul, in timp ce SABON are grija de pielea ta.


Sfaturi de frumusete

✓ Vara, pastreaza apa botanica hidratanta la frigider, pentru un efect suplimentar de revigorare. Foloseste-o ca un revigorant pentru corp si fata.

✓ Cauti o rutina de curatare perfecta si reconfortanta? Utilizeaza apa botanica in combinatie cu exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose pentru a curata, netezi si reconforta tenul in timp ce-ti stimulezi starea de spirit.

Bucura-te de duo-ul perfect de curatare de la SABON:

Exfoliant de fata 2 in 1 + apa botanica

Care se potriveste cel mai bine starii tale de spirit?

Exfoliant de fata 2 in 1 Energizing Mint + Apa botanica hidratanta Energizing Mint

Curata & netezeste + Hidrateaza + Reimprospateaza si imbunatateste starea de spirit

Exfoliant de fata 2 in 1 Relaxing Lavender + Apa botanica hidratanta Relaxing Lavender

Curata & netezeste + Hidrateaza + Calmeaza si relaxeaza

Exfoliant de fata 2 in 1 Comforting Rose + Apa botanica hidratanta Comforting Rose

Curata & netezeste + Hidrateaza + Ofera confort si-ti alinta simturile


PAS 2: HIDRATARE


Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri

Descopera un tratament de ingrijire a pielii de zi si de noapte care ofera stralucire, pentru a dezvalui o piele cu aspect sanatos. Fabricat cu 99% ingrediente de origine naturala, acest gel fin este infuzat cu o combinatie minunata de trei ingrediente naturale: apa organica de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moarta si gel organic de aloe vera.

Delecteaza-te cu o experienta senzoriala oferita de formula fara ulei si textura de gel cu absorbtie rapida. Un gel hidratant ce rasfata simturile, in timp ce parfumul sau invaluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspat culesi intr-o dimineata plina de roua, iti mangaie simturile.

Rezultatul? Pielea ta devine mai supla, mai neteda si radioasa.


Pielea ta va iubi

✓Cerificarea organica: 99% din ingrediente sunt de origine naturala, dintre care 29% provin din agriculatura organica

✓Formula vegana

✓Textura fara ulei, usor absorbita de piele

✓Efect revigorant

✓ Infuzat cu apa organica de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moarta si gel organic de aloe vera

✓Parfum 100% natural inspirat de trandafirii proaspat culesi intr-o dimineata plina de roua

✓Ingrijire de zi si de noapte

✓Potrivit pentru toate tipurile de piele. Excelent pentru tenul gras pana la mixt.


Reteta secreta


APA DE TRANDAFIRI DE DAMASC ORGANICA

Apa de trandafiri de Damasc este bine cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera de protectie a pielii, pentru a evita pierderea apei.

MINERALE DE LA MAREA MOARTA


Bogate in mod natural in minerale si micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta sunt o sursa unica de vitalitate a pielii.

ALOE VERA ORGANICA

Retine umiditatea in piele pentru a o mentine hidratata si supla.

Ce spun femeile

100% spun ca pielea lor devine imediat mai luminoasa*

96% spun ca pielea lor se simte mai proaspata dupa aplicare*

96% spun ca pielea lor nu devine grasa dupa aplicare*

*Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, efectuat pe 27 de femei, timp de peste 28 de zile.

Beneficii dovedite

+33% hidratare imediata a pielii**

+31% hidratare a pielii dupa 8 ore**

**Teste stiintifice sub control dermatologic, efectuate pe 20 de femei timp de peste 21 de zile.

Cum se utilizeaza

Aplica pe pielea curata pentru un aspect proaspat, inrourat. Utilizeaza gelul zilnic, ca ingrijire a pielii de zi si de noapte, atat pe fata, cat si pe gat. Spatula din metal auriu ofera un efect minunat, revigorant, pentru o piele cu aspect sanatos. Evita conturul ochilor.

Completeaza-ti ritualul de frumusete cu serul de fata cu trandafiri de damasc, mistul hidratant cu trandafir de damasc si sauna faciala cu sare de trandafiri.

Sfaturi de frumusete

✓ Foloseste gelul hidratant cu apa de trandafir ca primer pentru fondul de ten – un start perfect pentru a imbunatati stralucirea naturala a pielii si pentru a dezvalui un ten fin.

✓ Pastreaza produsul la frigider, pentru a-i spori efectul de revigorare.

Bucura-te de gama completa de ingrijire a fetei de la SABON!

Care este secretul unui ten fericit si sanatos? Cele trei momente esentiale pentru frumusetea pielii: Curatare, Stralucire si Stimulare.


CURATARE

STRALUCIRE

STIMULARE


Curata si indeparteaza delicat celulele moarte, pentru o piele supla, echilibrata si purificata.

Exfoliant de fata 2 in 1 Energizing Mint + Apa botanica hidratanta Energizing Mint

Exfoliant de fata 2 in 1 Relaxing Lavender + Apa botanica hidratanta Relaxing Lavender

[NOU] Exfoliant de fata 2 in 1 Conforting Rose + [NOU] Apa botanica hidratanta Conforting Rose

Dezvaluie o piele stralucitoare, cu aspect sanatos, cu patru produse complementare care promoveaza cele patru dimensiuni ale stralucirii pielii.

Sare de trandafiri pentru sauna faciala

Mist hidratant cu trandafir de Damasc

Ser de fata cu trandafir de Damasc

Crema de fata hidratanta cu trandafir de Damasc

[NOU] Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri

Reduc si previn imperfectiunile pielii, hidrateaza in profunzime si sporesc stralucirea pentru un ten fara defecte, impecabil.

Masca de fata 3 in 1 Dead Sea

Masca-gel florala

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu