Review Make-up The One by Oriflame


Da, cu siguranta sunt ultima care reuseste sa scrie despre produsele de make-up primite spre testare din partea Oriflame. Le multumesc si pe aceasta cale pentru oportunitatea de a incerca o parte din produsele de machiaj din colectia The One.
Asa arata fotografia de ansamblu.




Asa cum va spuneam si in articolul dedicat lacurilor pentru unghii, am avut asteptari destul de mari de la aceste produse, pentru ca si in trecut am folosit mult produse Oriflame si am fost incantata de ele. Va impartasesc si voua opinia mea despre aceste produse.

Corectorul Illuskin este cel cu care voi incepe si care mi-a placut foarte mult. Acopera frumos, da luminozitate zonei si nu pare deloc sa incarce. Din punctul meu de vedere nu evidentiaza mai mult ridurile, nu se strange in ele si are un aspect foarte natural. Primeste laude din partea mea si recomandari. Il gasiti in catalog in trei nuante si expira in 12 luni de la deschidere.





In fotografie, partea dreapta este cea cu anticearcan. Este necesara o cantitate foarte mica de produs, cei 10 ml de produs ajung cu siguranta pentru o perioada foarte lunga de timp. Il gasiti in catalog la pretul redus de doar 9.99 Ron.

Am aplicat apoi fardurile, ar fi trebuit sa incep cu ele poate. Eu am primit spre testare urmatoarele trei nuante:






de sus in jos: 
-Golden Brown
-Beige Pearl
-Petroleum Shine
 Nu sunt un fan al fardurilor crema, sau mai bine spus nu am fost in trecut. Le-am incercat cu teama ca se vor strange si vor arata inestetic, dar dupa sase ore de purtare nu s-au strans absolut deloc. E drept ca eu am folosit primer. De fapt eu nici nu le consider farduri crema, sunt un fel de spuma usor mai densa, dar cu siguranta nu sunt crema. Sunt pigmentate, sidefate, le vedeti si in fotografii, se intind foarte usor. Nu stiu de ce, dar Beige Pearl nu se intinde la fel de usor ca celelalte doua si parca nu are aceeasi aderenta.
Au 4 g ca si gramaj, in catalog le gasiti in 8 nuante, iar pretul redus este de 19.99 Ron. Sunt valabile 6 luni de la deschidere.
Chiar daca le-am folosit cu oarecare emotii, le recomand cu cea mai mare sinceritate, la mine au rezistat cu succes iar culorile sunt superbe.

A urmat aplicarea fondului de ten Illuskin. Cred ca acesta este produsul meu preferat, in afara ojelor. Eu, care sunt foarte pretentioasa la FDT, va pot spune cu cea mai mare sinceritate ca este un FDT minunat, da un aspect foarte, foarte natural, nu incarca, se topeste cumva in piele iar mie nuanta Natural Beige chiar mi se potriveste. Nu imi evidentiaza ridurile de expresie iar faptul ca are si SPF 20 il consider un mare plus.
Se intinde foarte usor si necesita o cantitate destul de mica la aplicare, iar pompita cu care este prevazut dozeaza foarte bine si usor produsul. Il gasiti in catalog in 6 nuante si expira in 12 luni de la deschidere.




Are 30 ml si pretul de 27.99 Ron la reducere, chiar un pret super bun, asa ca da, vi-l recomand cu mare drag!

A urmat pudra compacta Illuskin, in nuanta Medium. Carcasa eleganta, dintr-un plastic rezistent, micuta, draguta, usor de strecurat in geanta, are si o oglinda incorporata. In interior veti descoperi si un buretel elegant, pentru situatiile de urgenta, eu recunosc ca am folosit pensula. Pudra in sine este foarte fina, nu am simtit-o pe ten, desi trebuie sa recunosc ca eu nu includ pudra intotdeauna in ritualul meu de make-up.
Dar este cu siguranta un produs minunat, care merita folosit cu incredere.




Pentru 8 g de produs, pretul este de 32,99 Ron la reducere. O gasiti in catalog in trei nuante. In plus are SPF 15 si expira in 12 luni de la deschidere.

Voi ajunge acum la Mascara Volume Blast, produsul care mie mi-a placut cel mai putin. De ce? Modul de aplicare mi se pare greoi datorita periutei foarte subtiri si cu peri foarte scurti. Efectul final este unul foarte frumos, ofera volum, dar trebuie insistat. Nu lipeste genele intr-adevar, dar nu pot spune de cate ori a trebuit sa trec periuta peste gene ca sa obtin cat de cat efectul care imi place mie.




Ambalajul foarte elegant contine 8 ml de produs care expira in 6 luni de la deschidere. Negrul este foarte intens, dar il recomand doar daca aveti rabdare. Eu nu am, machiajul meu trebuie sa fie gata din doar doua aplicari, asa ca eu spun pas acestui produs.
In catalog il gasiti la pretul de 17.99 Ron redus.

Ultimele produse din acest review sunt cele doua gloss-uri, care au fost in nuantele: Iridescent Blush si Rose Glacier. In ambalaj nuantele sunt tare dragute, in realitate mult prea deschise fata de ce folosesc eu in mod obisnuit. Le-as putea folosi cel mult pentru plaja. Nu ma impresioneaza in mod particular nici mirosul de pepene galben care mie personal mi se pare greoi.
Avantaj mi se pare faptul ca nu se intind inestetic, mie imi place sclipiciul fin din compozitie, dar care nu se simte pe buze si nu migeaza in alte zone. Trebuie reaplicat frecvent, dar nu este lipicios. Aplicatorul din buretel este foarte Ok si dozeaza foarte bine cantitatea de produs care e aplicata.




In catalog il gasiti in 8  nuante la pretul de 15.99 Ron redus.

Ojele le-ati putut deja admira aici si raman la aceeasi idee, sunt foarte, foarte bune si le recomand cu mare drag.




Machiajul in ansamblul lui arata asa:




Mai multe detalii despre produse puteti gasi pe site-ul Oriflame.

Pe voi care produse dintre cele prezentate va tenteaza?


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Ojele, ojele, pe mine ma tenteaza ojele! :D Cu tot cu maci...

    Camelia, stiu din proprie experienta, apoi din ceea ce observ citind si privind fotografiile, ai muncit mult la articol! Te felicit, draga mea! Ieri am scris si eu postarea, chiar mi-a facut placere sa fac asta desi a solicitat ceva timp si energie! :)

    Ai un ten asa de luminos in fotografia de final, imi place mult!
    Te pupacesc cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toata lumea a muncit la acest articol, care de altfel putea fi dezvoltat mult mai mult, dar datorita faptului ca nu am vrut sa exasperez cititorii cu prea multe detalii, am ales sa impartasesc elementele absolut notabile ale acestor produse.
      Multumesc Ilda tare mult pentru apreciere, esti o draguta, ca de obicei! Multi pupici!

      Ștergere
  2. Foarte faine pozele! Eu ador fardurile-crema, sunt geniale...apoi glossurile sunt perfecte pentru mine (sunt fan glossuri fiindca mi se par mai usor de folosit si nu sunt atat de pretentioase precum rujurile); nici mie nu mi s-a potrivit rimelul! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, surpriza au constituit-o si pentru mine fardurile crema, chiar nu am sperat sa imi placa atat de mult. Experiente anterioare negative, preconceptii, etc, iata de ce nu e bine sa presupui niciodata fara sa incerci sa vezi cu ochii tai! Eu sunt o iubitoare de gloss-uri si acestea imi plac ca si textura si finish, dar culorile au fost mult prea discrete fata de ce port eu. Nu m-am dat in vant dupa miros, dar asta e, am vazut ca altor fete le-a placut tare mult! Pupici draga mea!

      Ștergere
  3. Really nice products! :)
    Thanks for sharing!
    visit me soon on www.pearlinfashion.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you my dear, you are so sweet! I'm glad that you find this article interesting for you! Kisses!

      Ștergere
  4. Minunate produse, cred ca orice femeie (care vrea sa arate bine) si-ar dori sa le incerce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca sunt produse foarte bune in general. Trebuie totusi fiecare sa-si gaseasca produsul preferat, dar am vazut ca opiniile sunt in general favorabile, dar nu universal valabile pentru un anumit produs, ceea ce ne arata inca o data, daca mai era cazul, ca suntem atat de diferiti! Te pup, draga Aurelia!

      Ștergere
  5. Esti o norocoasa ... ai primit cu totul si cu totul alte nuante fata de ale mele ... Ambele oje sunt divine, iar petroleum shine este to kill for <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata frumos fardul Petroleum Shine. Imi place si lacul negru de unghii, caut si eu unul cu luciu frumos. Machiajul realizat e tare dragut si te prinde. Te pup!

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Ojele sunt super faine, corectorul pe langa acestea sunt cam singurele care mi-au facut cu ochiul. Fardurile crema in general nu ma prea atrag.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. ai niste oje foarte faine, mai ales cea rosie :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Off,cat de frumoase sunt <3 Sa le folosesti cu placere! :-*
    Un anticearcan mi-ar trebui si mie dar sa stii ca si celelalte produse imi fac cu ochiul ;)
    Multumim pentru review! :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa esti !! <3 Si mie imi plac la nebunie ojele si glossurile !!<3

    RăspundețiȘtergere