Albinuta Maya 2


albinuta Maya


Ce va planificati sa faceti zilele astea libere alaturi de copii? Poate va tenteaza sa vedeti impreuna un fim nou si super dragut!Personajul adorabil care a cucerit generaţii întregi de copii, revine din 6 aprilie pe marile ecrane, cu noi aventuri şi învăţături în ,,Albinuţa Maya 2”.


albinuta Maya


Un personaj de referinţă al literaturii germane pentru copii, albinuţa Maya a văzut pentru prima dată lumina tiparului în 1912 şi de atunci povestea a fost tradusă în tot mai multe limbi, motiv de bucurie pentru milioane de micuţi, care astfel au copilărit alături de adorabila insectă.


albinuta Maya


Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni ,,neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.


albinuta Maya


Independenta, nesupusă, ambiţioasă şi foarte generoasă, intră mereu în bucluc, dar ştie să salveze orice situaţie. Acum, îşi doreşte din totul sufletul să participe la Jocurile Mierii, dar nimeni nu le dă ei şi prietenilor ei vreo şansă.

Din 6 aprilie, albinuţa Maya revine pe marile ecrane cu o nouă aventură, într-o animaţie adorabilă pentru toată familia. Mergi la cinema din 6 aprilie!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu