Albinuta Maya 2


albinuta Maya


Ce va planificati sa faceti zilele astea libere alaturi de copii? Poate va tenteaza sa vedeti impreuna un fim nou si super dragut!



Personajul adorabil care a cucerit generaÅ£ii întregi de copii, revine din 6 aprilie pe marile ecrane, cu noi aventuri ÅŸi învăţături în ,,AlbinuÅ£a Maya 2”.


albinuta Maya


Un personaj de referinţă al literaturii germane pentru copii, albinuţa Maya a văzut pentru prima dată lumina tiparului în 1912 şi de atunci povestea a fost tradusă în tot mai multe limbi, motiv de bucurie pentru milioane de micuţi, care astfel au copilărit alături de adorabila insectă.


albinuta Maya


Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar ÅŸi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuÅ£e sunt terifiate de interacÅ£iunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneÅŸte cu uÅŸurinţă cu Flip, un greier foarte talentat ÅŸi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuÅŸul Kurt ÅŸi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni ,,neînfricaÅ£i” nu e chiar pe placul altor albinuÅ£e, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. ÃŽnsă atunci când lăptiÅŸorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei ÅŸi al prietenilor săi pentru a salva situaÅ£ia.


albinuta Maya


Independenta, nesupusă, ambiţioasă şi foarte generoasă, intră mereu în bucluc, dar ştie să salveze orice situaţie. Acum, îşi doreşte din totul sufletul să participe la Jocurile Mierii, dar nimeni nu le dă ei şi prietenilor ei vreo şansă.

Din 6 aprilie, albinuţa Maya revine pe marile ecrane cu o nouă aventură, într-o animaţie adorabilă pentru toată familia. Mergi la cinema din 6 aprilie!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu