ELEMIS Superfood, ingrijire pentru un ten perfect


elemis superfood


Nu mi se intampla foarte des sa fiu super entuziasmata de o gama de ingrijire, dar sunt evident si acele produse minunate despre care va scriu din cand in cand. Incerc muuulte produse dar sunt putine cele despre care poti spune. wow, chiar se vede diferenta!
Si da, in aceasta categorie intra noile produse din gama Superfood de la ELEMIS!

Ceea ce este bun pentru corpul nostru este bun și pentru pielea noastră, și nimic nu înmagazinează o mai mare energie nutrițională decât  gama Superfood.


elemis superfood


Acesta este motivul pentru care ELEMIS a creat noua gamă de îngrijire a pielii Superfood: o gamă bogată în nutrienți, pe bază de plante, care include Superfood Facial Wash, Day Cream, și Night Cream, produse care se alătură produsului  cu cele mai bune vânzări : RENUMITUL Superfood Facial Oil.

Hrăniți tenul dvs. dinspre exterior spre interior cu o energie pură dată  de concentratul Superfoods, pentru o sănătate optimă a pielii. Această gamă împletește armonios rezultatele dovedite științific și expertiza din spatele fiecărei formule ELEMIS. Rezultatul? O strălucire exterioară proaspătă a pielii, pe care pur și simplu nu o puteți simula.


elemis superfood


Esențiale pentru aceste formule pline de energie sunt Supergreen și Supergrain Complexes, bogate în antioxidanți, acizi grași bogați în omega, vitamine și minerale, care hrănesc intens pielea. Gama pentru îngrijirea pielii Superfood are în componență un Pre-Biotic, a cărui menire este de a susține microflora atât de benefică suprafeței tenului dvs., ajutând la echilibrarea și menținerea ecosistemului delicat al pielii dvs.

Creat în mod special pentru bunăstarea și pentru satisfacerea preocupării de a fi sănătos, gama de îngrijire a pielii ELEMIS Superfood se potrivește perfect cu un stil de viață echilibrat. Acum, cu un regim de îngrijire a pielii complet, puteți să vă ajutați pielea să funcționeze optim, cu ajutorul nutrientului necesar pentru a arăta mai proaspătă, mai sănătoasă și mai strălucitoare.


SUPERFOOD FACIAL WASH 


elemis superfood


Gel demachiant cu Pre-Biotic pentru îndepărtarea delicată a machiajului
Pre-Bioticul natural ajută la echilibrarea microflorei atât de prețioase a tenului
Tenul are un aspect revitalizat și hrănit când este tratat cu  Supergreen Complex , care conține:

Extract Wheatgrass: Bogat în aminoacizi, minerale și oligoelemente
Broccoli Seed: O formulă puternic antioxidantă, bogată în Omega 3, 6, și 9
Kale Extract: Bogat în vitamina A, C, B6 și K
Nettle Extract: Bogat în vitamine și minerale
Avocado Oil: Bogat în Omega 6 și 9
Organic Pumpkin Seed: Bogat în vitamine, Omega 3 și 6

Aplicați acest gel demachiant pe piele prin masaj, pentru o curățare în profunzime care elimină poluarea, praful și excesul de sebum.

Semințele de broccoli, semințele de avocado și dovleac oferă o hrănire echilibrată cu ingrediente active, care ajută la trasformarea unui ten lipsit de vitalitate într-unul radios care strălucește de prospețime.


SUPERFOOD DAY CREAM


elemis superfood

 
Hidratare în profunzime pentru un aspect tanar și proaspăt 

Acidul lactobionic dă o strălucire intensa și mărește hidratarea
Ajută la echilibrarea și refacerea tenului cu  Supergreen Complex , care conține:


Goji Berry: Bogat în antioxidanți
Broccoli Seed: Bogat în acizi grași Omega 3, 6 și  9
Ginger Ferment: Are un efect antioxidant dând un aspect sănătos pielii
Matcha Tea: Bogat în antioxidanți
Daikon Radish: Bogat în acizi grași Omega 6 și 9 
Green Mandarin: Bogat în oligoelemente
Cucumber Seed: Bogat în acizi grași Omega 6 și 9, tocoferoli și fitosteroli

Superfood Day Cream este bogată în vitamine și antioxidanți, iar în combinație cu  Pre-Bioticul protector, care ajută pielea să se apere de factorii agresivi ai mediului, face pielea să arate și să se simtă sănătoasă.

Acidul lactobiotic, care este cunoscut pentru capacitatea sa de netezire a pielii, dă strălucire tenului instantaneu.


SUPERFOOD NIGHT CREAM 


elemis superfood


Ajută la refacerea nutrienților importanți în timpul regenearii de peste noapte
Bogată în lapte dulce de migdale produs din migdale organice culese manual, ajută la hidratarea tenului uscat și foarte obosit cu Supergrain Complex, care conține:

Barley: Bogat în aminoacizi
Chia Seed: Bogat în acizi grași Omega 3, 6 și 9, vitamina C, tocoferoli și fitoferoli 
Quinoa: Conține toți aminoacizii 8 esențiali
Black Seed: Bogat în acizi grași Omega 3, 6 și 9 și vitamine
Flax Seed: Conține acizi grași Omega 3 
Rice Bran: Bogat în acizi grași Omega 3, 6 și 9 și vitamine

Hrăniți tenul uscat și devitalizat cu nutrientul intens Superfood pentru a ajuta regenerarea din timpul nopții. 


SUPERFOOD FACIAL OIL 


elemis superfood


Acest ulei premiat pentru față reprezintă sănătatea pielii tale într-o sticlă!
Superfood Complex conține puterea a 9 antioxidanți, iar ingredientele de suprahrănire bogate în omega hrănesc pielea dvs. și îi conferă un aspect radios și o strălucire sănătoasă

Un amestec de supernutrienți foarte concentrați care hrănesc și hidratează în profunzime. Broccoli antioxidant și bogat în omega, semințele de in și ridichea hrănesc pielea, ajutând hidratarea. 


elemis superfood


Microflora este prima barieră de apărare împotriva agenților de stress din mediu care pot diminua vitalitatea pielii. Este important să mențineți o microfloră echilibrată pentru avea o piele sănătoasă. SUPER INGREDIENTS care intră în componența acestei game de produse vă oferă o hrănire holistică pentru pielea dvs. care se armonizează SUPER SINERGETIC  cu toate alimentele, sucurile și suplimentele pe care le consumați.

Va recomand sa incercati aceste produse absolut minunate si sa imi lasati aici si parerea voastra! Mie imi plac la nebunie, sunt convinsa ca si voua va vor placea!

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu