ELEMIS Superfood, ingrijire pentru un ten perfect


elemis superfood


Nu mi se intampla foarte des sa fiu super entuziasmata de o gama de ingrijire, dar sunt evident si acele produse minunate despre care va scriu din cand in cand. Incerc muuulte produse dar sunt putine cele despre care poti spune. wow, chiar se vede diferenta!
Si da, in aceasta categorie intra noile produse din gama Superfood de la ELEMIS!

Ceea ce este bun pentru corpul nostru este bun È™i pentru pielea noastră, È™i nimic nu înmagazinează o mai mare energie nutriÈ›ională decât  gama Superfood.


elemis superfood


Acesta este motivul pentru care ELEMIS a creat noua gamă de îngrijire a pielii Superfood: o gamă bogată în nutrienÈ›i, pe bază de plante, care include Superfood Facial Wash, Day Cream, È™i Night Cream, produse care se alătură produsului  cu cele mai bune vânzări : RENUMITUL Superfood Facial Oil.

HrăniÈ›i tenul dvs. dinspre exterior spre interior cu o energie pură dată  de concentratul Superfoods, pentru o sănătate optimă a pielii. Această gamă împleteÈ™te armonios rezultatele dovedite È™tiinÈ›ific È™i expertiza din spatele fiecărei formule ELEMIS. Rezultatul? O strălucire exterioară proaspătă a pielii, pe care pur È™i simplu nu o puteÈ›i simula.


elemis superfood


Esențiale pentru aceste formule pline de energie sunt Supergreen și Supergrain Complexes, bogate în antioxidanți, acizi grași bogați în omega, vitamine și minerale, care hrănesc intens pielea. Gama pentru îngrijirea pielii Superfood are în componență un Pre-Biotic, a cărui menire este de a susține microflora atât de benefică suprafeței tenului dvs., ajutând la echilibrarea și menținerea ecosistemului delicat al pielii dvs.

Creat în mod special pentru bunăstarea și pentru satisfacerea preocupării de a fi sănătos, gama de îngrijire a pielii ELEMIS Superfood se potrivește perfect cu un stil de viață echilibrat. Acum, cu un regim de îngrijire a pielii complet, puteți să vă ajutați pielea să funcționeze optim, cu ajutorul nutrientului necesar pentru a arăta mai proaspătă, mai sănătoasă și mai strălucitoare.


SUPERFOOD FACIAL WASH 


elemis superfood


Gel demachiant cu Pre-Biotic pentru îndepărtarea delicată a machiajului
Pre-Bioticul natural ajută la echilibrarea microflorei atât de prețioase a tenului
Tenul are un aspect revitalizat È™i hrănit când este tratat cu  Supergreen Complex , care conÈ›ine:

Extract Wheatgrass: Bogat în aminoacizi, minerale È™i oligoelemente
Broccoli Seed: O formulă puternic antioxidantă, bogată în Omega 3, 6, È™i 9
Kale Extract: Bogat în vitamina A, C, B6 È™i K
Nettle Extract: Bogat în vitamine È™i minerale
Avocado Oil: Bogat în Omega 6 È™i 9
Organic Pumpkin Seed: Bogat în vitamine, Omega 3 È™i 6

Aplicați acest gel demachiant pe piele prin masaj, pentru o curățare în profunzime care elimină poluarea, praful și excesul de sebum.

Semințele de broccoli, semințele de avocado și dovleac oferă o hrănire echilibrată cu ingrediente active, care ajută la trasformarea unui ten lipsit de vitalitate într-unul radios care strălucește de prospețime.


SUPERFOOD DAY CREAM


elemis superfood

 
Hidratare în profunzime pentru un aspect tanar È™i proaspăt 

Acidul lactobionic dă o strălucire intensa și mărește hidratarea
Ajută la echilibrarea È™i refacerea tenului cu  Supergreen Complex , care conÈ›ine:


Goji Berry: Bogat în antioxidanÈ›i
Broccoli Seed: Bogat în acizi graÈ™i Omega 3, 6 È™i  9
Ginger Ferment: Are un efect antioxidant dând un aspect sănătos pielii
Matcha Tea: Bogat în antioxidanÈ›i
Daikon Radish: Bogat în acizi graÈ™i Omega 6 È™i 9 
Green Mandarin: Bogat în oligoelemente
Cucumber Seed: Bogat în acizi graÈ™i Omega 6 È™i 9, tocoferoli È™i fitosteroli

Superfood Day Cream este bogată în vitamine È™i antioxidanÈ›i, iar în combinaÈ›ie cu  Pre-Bioticul protector, care ajută pielea să se apere de factorii agresivi ai mediului, face pielea să arate È™i să se simtă sănătoasă.

Acidul lactobiotic, care este cunoscut pentru capacitatea sa de netezire a pielii, dă strălucire tenului instantaneu.


SUPERFOOD NIGHT CREAM 


elemis superfood


Ajută la refacerea nutrienților importanți în timpul regenearii de peste noapte
Bogată în lapte dulce de migdale produs din migdale organice culese manual, ajută la hidratarea tenului uscat și foarte obosit cu Supergrain Complex, care conține:

Barley: Bogat în aminoacizi
Chia Seed: Bogat în acizi graÈ™i Omega 3, 6 È™i 9, vitamina C, tocoferoli È™i fitoferoli 
Quinoa: ConÈ›ine toÈ›i aminoacizii 8 esenÈ›iali
Black Seed: Bogat în acizi graÈ™i Omega 3, 6 È™i 9 È™i vitamine
Flax Seed: ConÈ›ine acizi graÈ™i Omega 3 
Rice Bran: Bogat în acizi graÈ™i Omega 3, 6 È™i 9 È™i vitamine

HrăniÈ›i tenul uscat È™i devitalizat cu nutrientul intens Superfood pentru a ajuta regenerarea din timpul nopÈ›ii. 


SUPERFOOD FACIAL OIL 


elemis superfood


Acest ulei premiat pentru față reprezintă sănătatea pielii tale într-o sticlă!
Superfood Complex conține puterea a 9 antioxidanți, iar ingredientele de suprahrănire bogate în omega hrănesc pielea dvs. și îi conferă un aspect radios și o strălucire sănătoasă

Un amestec de supernutrienÈ›i foarte concentraÈ›i care hrănesc È™i hidratează în profunzime. Broccoli antioxidant È™i bogat în omega, seminÈ›ele de in È™i ridichea hrănesc pielea, ajutând hidratarea. 


elemis superfood


Microflora este prima barieră de apărare împotriva agenÈ›ilor de stress din mediu care pot diminua vitalitatea pielii. Este important să menÈ›ineÈ›i o microfloră echilibrată pentru avea o piele sănătoasă. SUPER INGREDIENTS care intră în componenÈ›a acestei game de produse vă oferă o hrănire holistică pentru pielea dvs. care se armonizează SUPER SINERGETIC  cu toate alimentele, sucurile È™i suplimentele pe care le consumaÈ›i.

Va recomand sa incercati aceste produse absolut minunate si sa imi lasati aici si parerea voastra! Mie imi plac la nebunie, sunt convinsa ca si voua va vor placea!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu