OUD by MAISON FRANCIS KURKDJIAN


OUD by MAISON FRANCIS KURKDJIAN


Parfumul...a fost, este si va ramane o mare pasiune pentru mine...de cand ma stiu...Fiecare aroma imi ramane in suflet, are acolo camera ei secreta, locul ei ramanand doar al ei...

Noile arome de la Francis Kurkdjian sunt minunate si va recomand sa le descoperiti si voi!


OUD Silk Mood

Imbinarea Suava dintre Orient si Occident: O invitatie pentru a descoperi senzatia „matasoasa” conferita de catre incantatorul OUD. O compozitie senzuala, inspirata din „tesaturi” si lemn de oud, unul dintre cele mai scumpe ingrediente ale lumii.

Evocand atingerea delicata a matasii, aromele compozitiei OUD silk mood devin pretioase, asemenea notelor de absolu de trandafir din Bulgaria, bergamota din Calabria, papirus si musetel albastru, conturand atingerile elegante ale lemnului de Oud din Laos.

Fascinant si plin de contraste ca o esarfa de matase in culori salbatice, "starea" fina OUD eau de parfum se desfasoara intr-un mod aerisit si senzual.


OUD by MAISON FRANCIS KURKDJIAN


OUD Extrait de parfum

O compozitie bogata nascuta din nisip, vant si aur, creata cu eleganta suprema a lemnului de oud din Laos si uleiuri esentiale de lemn de cedru Atlas, elemi din Philipine si patchouli din Indonezia.
Un tribut adus rafinamentului parfumeriei frantuzesti si magiei noptilor Arabiei.

Din Orient, lemnul de oud conduce la mister si senzualitat. Din Laos, puritate si rafinament. Interpretarea extractului de parfum este construita in jurul oud-ului, un ingredient elegant, pretios si rar. Acorduri fine de musc si vanilie dezvaluie o armonie de arome condimentate.


Parfumurile sunt disponibile in magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro

Mi-ar placea sa imi spuneti ce parere aveti dupa ce le descoperiti!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu