Shiseido Glow Revival

Shiseido Glow Revival


Dragile mele, astazi va dau detalii despre o crema care pare ideala pentru tenul nostru. Spun pare pentru ca inca nu am folosit-o dar tot citind despre ea, am ajuns sa imi doresc sa o folosesc si cred ca trebuie sa aflati si voi mai multe aspecte importante.

Cu toate ne dorim un ten perfect, asa ca Shiseido Glow Revival exact asta ne propune. Ten perfect, o crema care regenereaza si repara sistemul capilar al pielii timp de 24 de ore dupa aplicare pentru ca, se pare ca aceasta este cheia pentru a putea rezolva problemele multiple ale tenului.

Shiseido foloseste pentru asta Multi-Capisolve 1124, o marca inregistrata Shiseido, care ajuta capilarele slabite sa isi imbunatateasca aspectul si functiile, astfel incat sa poate transporta catre celulele de la nivelul pielii nutrientii necesari, imbunatatind in felul acesta aspectul general al tegumentului.

In plus regenerarea celulelor tegumentare este imbunatatita prin introducerea Shiseido RenoCycle System care controleaza reinoirea celulara, garantand o piele fina si sanatoasa. Vorbim astfel despre o piele stralucitoare cu un glow natural si un nivel energetic restabilit.


Cui i se adreseaza aceasta crema?

Este o crema potrivita pentru toate tipurile de ten si toate varstele si in mod special celor care se plang de aspectul tern al tenului

Poate fi folosita atat ziua cat si seara.


Beneficii:

-pielea va avea un aspect stralucitor, plin de vitalitate
-tenul devine mai luminos cu un aspect vibrant
-roseata este diminuata
-cearcanele sunt atenuate
-pielea este instant hidratata si devine fina, moale, supla
-porii sunt micsorati
-aspectul general al pielii este imbunatatit

Se aplica dimineata si seara ca pas final al rutinei de ingrijire. Cu ajutorul unei spatule se ia o cantitate de crema de dimensiunea unei perle si se aplica cu miscari fine pe toata fata.

Sincer va spun asa cum va mentionam si la inceputul articolului ca pare o crema minune si avand in vedere ce produse super misto are Shiseido, nu ma indoiesc ca ar fi eficienta. Sunt curioasa daca cineva a incercat-o deja, poate ne lasa o impresie.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu