Bonduelle, pune magie in farfurie!


bonduelle


Trebuie sa va spun ca eu nu ma omor cu gatitul! Sigur, stiu sa fac multe feluri de mancare dar asta nu e pasiunea vietii mele, poate si din cauza timpului tot mai putin pe care il am la dispozitie! Asadar caut intotdeauna sa rezolv lucrurile cat mai rapid dar sa fac si ceva gustos in acelasi timp. Daca se poate si sanatos cu atat mai bine, haha! Bonduelle pare asadar facut pentru mine! Dar si pentru tine!!!!!



Fiecare dintre noi are aproape o persoană dragă care face mici magii în bucătărie. Fie că mergi în vizită la prietena cea mai bună care îți pregătește o gustare rapidă, fie că ajungi acasă și mama te așteaptă cu gogoșile pe care le iubeai în copilărie, unele trucuri îți ajung direct la inimă.

Ce-ai zice dacă ți-am spune că și tu poți să fii magician pentru cei dragi la tine în bucătărie? Ai nevoie de un singur truc: Bonduelle Vapeur. Și masa e gata! Prin metoda brevetată Vapeur, legumele sunt răsfățate la abur și congelate imediat, ca să ajungă în farfurie după ce le-ai gătit doar 3 minute.
Tot ce trebuie să faci este să îți alegi mixul sau monolegumele preferate din gama Bonduelle Vapeur, să le găteÈ™ti timp de 3 minute È™i apoi să închei spectacolul în aplauzele publicului.  Ce să fie, dacă nu magie?


bonduelle



Bonduelle Duet Mix are un gust simplu, dar intens. Fasolea verde și cea galbenă se completează perfect și formează un duet cu adevărat savuros.

Bonduelle Mexican Mix îți oferă o diversitate de legume și un mix desăvârșit. Conține fasole verde, mazăre verde dulce, porumb, morcovi, fasole roșie, ardei roșu și ardei galben.

Bonduelle Royal Mix este un amestec de conopidă, broccoli și morcovi rondele. Trucurile care vor primi aplauze nu mai depind doar de tine.

Bonduelle Spring Mix conține fasole verde fină și broccoli, asezonate cu dovlecel galben, morcov și ceapă. Spectacol să fie!

Gama Bonduelle Vapeur cuprinde și 4 tipuri de legume mono: fasole verde păstăi, fasole galbenă păstăi, broccoli și mazăre boabe.

Mai multe detalii despre campanie și rețetele delicioase pe care poți să le pregăteși cu Bonduelle Vapeur găseși pe pagina de Facebook Bonduelle și pe www.bonduelle.ro .

Voi ati incercat vreunul dintre aceste amestecuri delicioase? As fi curioasa sa aflu si parerea voastra!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu