Ingrijire cu uleiuri pretioase de la Nivea!


nivea


Stateam si ma gandeam ca in fiecare an abia astept primavara, sa imi scot la plimbare minunatele mele rochite inflorate! Sunt cumva dependenta de soare, am impresia ca totul capata alte contururi, mai precise, mai armonioase!Vine sezonul mult așteptat în care ne pregătim să ieșim mai des în oraș, în parcuri, la munte sau la mare. Ne facem planuri, ne pregătim gențile sau bagajele în care să punem lucrurile de care vom avea nevoie pentru plimbări plăcute și relaxante. Printre acestea se află cu siguranță parfumul preferat, un balsam de buze sau o cremă de mâini pe care să le folosim ori de câte ori simţim nevoia unui mic răsfăț atunci când suntem în deplasare.

Pentru un răsfăț al simțurilor desăvârșit, NIVEA își extinde gama de produse cu uleiuri preţioase și  parfumuri senzuale irezistibile, ce îți vor intensifica experiențele, oferindu-ți o piele fină.  Aceasta conține patru loțiuni de corp și două creme noi de mâini.

Loțiunea de corp cu flori de portocale și ulei de avocado hidratează intens pielea și o lasă catifelată. Are un parfum fresh, delicios, care poate fi purtat cu mândrie în timpul sezonului cald. Uleiul de avocado este cunoscut și apreciat pentru proprietățile antirid și regenerarea celulară.


nivea


Loțiunea de corp cu flori de cireș și ulei de jojoba vine acum şi într-o variantă mai mare, la 400 ml şi are un parfum feminin și proaspăt. Uleiul prețios hidratează pielea intens, oferind  suplețe și un aspect radiant. Acesta ajută la protecția și elasticizarea tesutului pielii, fără să lase senzație uleioasă.


nivea

nivea


Loțiunea de corp cu trandafir și ulei de argan este ideală pentru momentele speciale şi este disponibilă acum şi în formatul de 400 ml. Parfumul irezistibil de trandafiri intensifică senzația de răsfăț, iar uleiul de argan, supranumit elixirul tinereţii veşnice, hidratează în profunzime pielea, având un efect energizant.


nivea


Loțiunea de corp cu vanilie și ulei de migdale are un parfum ispititor, delicios și reconfortant. Uleiul de migdale are proprietatea de a hidrata în profunzime, a calma iritațiile și a păstra strălucirea pielii. Loțiunea este perfectă pentru o zi relaxată, o plimbare în parc, o ieșire în doi la înghețată sau o seară  cu prietenii.

În plus, NIVEA pune îngrijirea în mâinile tale cu două creme noi de mâini: una cu miros irezistibil de vanilie și alta cu miros de flori de cireș, inspirate de aceleași loțiuni de corp.


nivea


Crema de mâini cu flori de cireș și ulei de jojoba funcționează pe același pricipiu ca loțiunea de corp. Hidratează pielea, oferind suplețe și îngrijire mâinilor tale. Are un miros plăcut de trandafiri care te va insoți cu siguranță oriunde vei merge.


nivea


Crema de mâini cu vanilie și ulei de migdale are grijă să-ți hidrateze pielea în profunzime, să calmeze iritațiile și să păstreze strălucirea mâinilor tale. Încearc-o și tu și bucură-te de un miros delicios care te duce cu gândul la deserturile preferate.


nivea


Noua gamă de produse de la NIVEA are o textura lejeră care se absoarbe rapid și lasă o piele irezistibil de fină și de luminoasă. Formulele inovatoare ale loțiunilor de corp și cremelor de mâini îți trezesc simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.

Prețuri maxime recomandate:  

Loțiune de corp NIVEA cu flori de portocale & ulei de avocado, 200 ml - 18 RON/buc.
Loțiune de corp NIVEA cu flori de cireș & ulei de jojoba, 400 ml - 24 RON/buc.
Loțiune de corp NIVEA cu trandafir & ulei de argan, 400 ml - 24 RON/buc.
Loțiune de corp NIVEA cu flori de cireș & ulei de jojoba, 200 ml - 18 RON/buc.

Loțiune de corp NIVEA cu trandafir & ulei de argan, 200 ml - 18 RON/buc.
Loțiune de corp NIVEA cu vanilie și ulei de migdale, 200 ml - 18 RON/buc.
Crema de mâini NIVEA cu flori de cireș & ulei de jojoba, 100 ml - 10 RON/buc.
Crema de mâini NIVEA cu vanilie & ulei de migdale, 100 ml - 10 RON/buc.

Sunt tare curioasa care este aroma ta preferata, pentru ca sincer eu nu ma pot hotari deloc care este a mea. Dar trebuie sa va spun ca imi plac super mult si ambalajele ergonomice, iar cremele de maini sunt super practice, poti sa le iei cu tine peste tot!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu