Sanosan, prietenos cu pielea copiilor!


sanosan


Nu stiu cum sunt copiii vostri ( pot doar sa banuiesc ), dar va pot spune ca Beatrice este mare amatoare de balaceala in cada si muuuulta spuma. Este ritualul si placerea ei, iar eu ma bucur ca e un copil vesel, fericit si vreau sa o stiu asa mereu, asadar ii fac pe plac atunci cand se poate!


Baia este momentul in care peste tot sunt stropi de apa, dar nu este nici o tragedie, atata timp cat este in siguranta! Si sunt sigura ca si copilul tau este la fel!

Pentru ca acest moment să fie perfect și benefic pentru pielea ei delicată și părul său mătăsos este bine să ne distram cu produse delicate de îngrijire adaptate vârstei. Puține mămici știu însă că momentul de dezvoltare anterior pubertății (4-12 ani) implică, printre alte particularități, și o modificare importantă a PH ului pielii, care necesită o abordare aparte.

Gama germană Sanosan Natural Kids are soluÈ›ia pentru ajustarea PH ului pielii celui mic, dedicat exact  acestei faze de dezvoltare a copilului. Sanosan È™tie să  facă din băiță un moment de răsfăț È™i îi va oferi celui mic îngrijirea blândă de care are nevoie È™i cuprinde mai multe  produse destinate copiilor  potrivite pentru îngrijirea pielii È™i părului. Sanosan Natural Kids sunt testate dermatologic È™i nu conÈ›in parabeni, silicon, coloranti sau uleiuri parafinice. Aromele sunt blânde È™i nealergenice.

SANOSAN 2 în 1 duș și șampon pentru băieți și SANOSAN 3 în 1 duș și șampon pentru fete-Ambele au o formula ușoară de curățare, ce acționează cu blândețe asupra pielii. PH-ul neutru, extractul de masline, pantenolul și alantoina protejează pielea și părul, împiedicând uscarea.


sanosan


Balsamul din SANOSAN 3 în 1 duș și șampon pentru fetițe face pieptănarea mai ușoară.

SANOSAN 2IN1 SENSITIVE duș și șampon pentru băieți și fete-Curăță cu blândețe pielea sensibilă a copiilor. Extractul de măsline și alantoină hidratează părul și pielea și împiedică uscarea. Ideal pentru pielea sensibilă și predispusă la alergii.

SANOSAN spumă spălare corp È™i față, pentru băieÈ›i È™i SANOSAN spumă spălare corp È™i față, pentru fete curăță uÈ™or corpul, mâinile È™i  faÈ›a. AcÈ›ionează blând asupra pielii, hidratând È™i împiedicând uscarea. Este uÈ™or de aplicat È™i necesită clătire cu apă.

SANOSAN KIDS Spray pieptănare uÈ™oară, pentru fete - Ajută la descurcarea părului È™i face pieptănarea mai uÈ™oară, fără complicaÈ›ii sau rupturi.


sanosan


SANOSAN KIDS Cremă îngrijire - Datorită uleiului de măsline, a pantenolului și a alantoinei, acest produs îngrijește delicat pielea sensibilă a copiilor.Este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și este adecvată pentru utilizare zilnica.

PoÈ›i găsi SANOSAN în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum È™i supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga È›ară. Ele pot fi gasite È™i on-line pe principalele site-uri consacrate (generaliste È™i pentru copii).

Sunt convinsa ca si voi va doriti tot ceea ce este mai bun pentru copil! Sunt curioasa cate dintre voi ati folosit pana acum Sanosan! Vreau sa aflu si parerea voastra despre produse!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu