15 minute de spa pentru maini

 

OPI


In aceste vremuri complicate, visam cu ochii deschisi la binefacatoarele tratamente spa din saloane si centrele Nail Spa. Totul e mereu posibil.

 Stii deja ca, masajele fac sa dispara ca prin minune tensiunile si stresul. Fluxul energetic este reechilibrat, circulatia sanguina activata si starea de bine se instaleaza rapid. Dar ce-ai zice de un rasfat spa redimenisonat, dar aproape la fel de relaxant si cu beneficii vizibile rapid? Un tratament spa pentru maini, la tine acasa! Ai nevoie de numai 15 minute si de cateva produse pentru ca mainile tale sa-si recapete catifelarea.

Rasfat saptamanal

Expunerea zilnica la apa, detergenti, dezinfectanti, sapunuri, aer uscat si caldura duc adesea la maini uscate, aspre si unghii exfoliate. Nici nu conteaza cat de spectaculoasa este manichiura ta, daca mainile au un aspect imbatranit. Nici unghiile nu mai par atat de frumoase. ”Mainile tale merita sa fie ingrijite si rasfatate cu un tratament spa, OPI Pro SPA, spune Diana Marandiuc, Education Manager la OPI Romania. ”O astfel de rutina va intrece toate asteptarile. Crede-ne pe cuvant. Fa acest tratament inainte sa-ti aplici lacul pe unghii si profita de exfoliere pentru a indeparta mai usor cuticulele, adauga ea”

Rutina de 2 minute 

Ia un castron cu apa calduta, adauga un strop de sapun, gel special sau putina sare de mare si inmoaie mainile. Sarea ajuta la relaxare si, de asemenea, imbunatateste circulatia sangelui. Mainile tale vor fi pregatite pentru urmatorul pas al acestui tratament.


OPI


Urmatoarele 2 minute

Sterge mainile cu un prosop si aplica un scrub pe maini si brate prin miscari delicate, circulare, insistand inclusiv pe fiecare unghie. La final, spala cu apa calduta si usuca cu un prosop. Exfolierea va indeparta celulele moarte ale pielii, dar iti va si rasfata mainile. Masajul bland va imbunatati circulatia sangelui. Acest scrub va lasa mainile mai stralucitoare si mai moi.

1 minut

”Aplica pe conturul unghiilor un ser pentru indepartarea cuticulelor si lasa-l sa actioneze un minut. Apoi, impinge pielitele cu instrumentul special pentru cuticule si clateste cu apa pentru a indeparta orice urma de ser”, ne indeamna Diana Marandiuc.

4 minute pentru hidratare

Alege o crema de maini bogata in unturi hranitoare si antioxidanti. Iincalzeste-o intre palme si maseaza-ti mainile, incheieturile si antebratele cu miscari circulare. Pielea va deveni imediat mai hidratata. Include aceasta crema in ritualul tau zilnic de ingrijire si aplic-o cel putin de doua ori pe zi.

5 minute

Un tratament e musai sa se incheie cu o masca. Alege o masca speciala pentru maini. Iti recomandam manusile servetel create de OPI. Dupa ce ti le-ai aplicat pe maini,  inveleste-ti mainile in cate un prosop incalzit si uscat si asteapta ca ingredientele hranitoare sa patrunda in piele. „Cremele folosite chiar si zilnic nu pot inlocui o masca! Manusile OPI ProSpa hidrateaza in profunzime cu Ulei de Macadamia si Unt de Shea, bogate in anti-oxidanti care hidrateaza si catifeleaza chiar si cea mai uscata piele, datorita Vitaminei E, a uleiurilor de Macadamia, a untului de Shea si Aloei Vera.”, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania.

1 minut 

Uleiul de cuticule nu trebuie sa lipseasca nici din acest tratament spa, asa cum nu trebuie sa lipseasca din ingrijirea zilnica a mainilor. Aplica o picatura pe fiecare unghie si maseaza. Cu doar un minut pe zi iti poti pastra cuticulele fine si o manichiura impecabila saptamani la rand!

Un astfel de tratament saptamanal iti va ingriji pielea in profunzime, va stimula cresterea unghiilor si va preveni imbatranirea prematura a pielii.

 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu